Z centrującym chyba było wszystko ok, nie pamiętam, żeby coś nie pasowało, a mierzyliśmy z przodu i z tyłu, jak leży. Nie trzeba też żadnych dystansów. Nie sprawdziłem rozstawu śrub. Mogę zerknąć przy okazji, ale to w poniedziałek.
Wersja do druku
Z centrującym chyba było wszystko ok, nie pamiętam, żeby coś nie pasowało, a mierzyliśmy z przodu i z tyłu, jak leży. Nie trzeba też żadnych dystansów. Nie sprawdziłem rozstawu śrub. Mogę zerknąć przy okazji, ale to w poniedziałek.
Czy Twoje wygląda może jak to?znalazłem niedaleko siebie właśnie takie z Jaguara o parametrach jak napisałeś-jutro podjadę i przymierze czy pasuje.tylko martwi mnie ten rozstaw śrub 120,65 czy to 65 nie zawarzy na niczym i nie sprawi że koło nie podejdzie :(
Załącznik 8283
Wygląda podobnie, ale na oko ze zdjęcia rozstawu nie ocenię. Moje:
Załącznik 8284Załącznik 8285Załącznik 8287Załącznik 8288
No to widze ze sa identyczne.tylko jak u siebie zakladales to otwory srub tego kolo normalnie pasowaly do auta i sruby wkrecily sie centralnie?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
To było ze dwa lata temu. Pamiętam, że nie miałem zastrzeżeń, ale szczegóły wyparowały z pamięci. Jak przymierzysz u siebie, daj znać.
rozstaw na moje będzie pasował nawet na naszych śrubach choć ja bym się pewnie pokusił o takie "pływające" ludzie tak jeżdzą zakłądając felgi do fiata z rozstawem 4x100 zamiast 4x98 więc ten ułamek u nas nie powinien być kłopotem - tym bardziej na dojazd do najbliższego warsztatu z małą prędkością zgodnie z założeniem dojazdówki.
Sprawdźcie tylko otwór centrujący czy nie jest za mały przypadkiem bo E38 ma zdaje się 72,6 mm a Jaguary o centymetr mniej.
Prezesław - możesz zmierzyć swój otwór centrujący ?
Zmierzę w czwartek. Jutro trasa i bagażnik powoli zapełnia się gratami:) Pamiętam, ze koło dało się założyć i przykręcić bez kłopotów, ale wcale nie upieram się, że moja dojazdówka jest od Jaguara.
A z X3 e83 ktoś oglądał,mierzył ? Ja mam takie ale jeszcze nie zakładałem do e65.Napewno felgi pasuja z 7 do X.Wiem,bo tak zrobiłem.Rozmiar opon to w 7 np.245/50/18 a w X 235/50/18. Więc mała różnica.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka