Stare siódemy to nie jest towar który rozchodzi się jak ciepłe bułeczki
Wersja do druku
Według mnie obie słabe ... Ale zależy kto co szuka i za ile chce kupić , ja osobiście przed lifta to chyba bym tylko 750 kupił , wiele osób uderza w polift dziś sprzedałem jedna z moich e38
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka
Odpuściliśmy temat każdego z aut, słabo z gadką wgl tych ludzi, "oni nic nie wiedzą", "ciężko im określić", odpuszczamy. A pytanie jeszcze :
Co sądzicie o tym egzemplarzu http://olx.pl/oferta/bmw-740ia-e38-4...tml#3ec61eb493
Powiem szczerze, że oglądałem auto ale moje odczucia później. Na razie chciałbym usłyszeć innych opinie, a może zdarzy się ktoś, kto oglądał auto.
No jak e38 za 15tys. Szału nie ma ale widziałem gorsze
Cóż za te pieniądze można wymagać. Ogólnie foty słabiutkie więc nie wierzę ,że ktoś sie wylewnie wypowie o tym autku.
Napisz co widziałeś ...będzie szybciej. :)
Fotele po FL wrzucone contury Tak mi się zdaje (przeglądam na tel podczas jazdy ) nie najgorsza ciekawe jak mechaniczne słabe foty więc raczej osoba prywatna sprzedaje i znajac życie malo powiedział o aucie dużo i nie dużo jak za ten rok
Wysłane z mojego IdeaTabA1000-F przy użyciu Tapatalka
Taak, countury ale po VIN sprawdzałem, wszystko wyszło w seri tak jak widać na foto.
Wlożone lampy poliftowe w obudowe od przedlifta. Cudo
@Staszek Ty to masz sokoli wzrok....jak on to wymodził??? Czyzby forum czytał ? Foty pozmieniane. :):):)