Wiem cos o tym :) jedna niespodziewana awaria i kwoty rownej wartosci ladnej e65 ni ma...
Pzdr.
Wersja do druku
Dokładnie....ze 3 lata temu padł mi motor w scani w GB.DRAMT........Koszta zHolowania,remONtu kapitalnego silnika w servisie scani i ......to są koszta.Takie naprawy F 750 to pikuś przy tym.
Ee w GB alternator do scani kosztuje coś ok.400-500 gbp.Tragedii nie ma.
Ale holowanie robi koszty.W gb szwagier płacił 20....coś koła że z autobany zabrali.A u mnie to już nr.roku był.W Belgii złapał kapcia. Jechali na 2 auta. Chcieli zmienić koło ale.....pieski przyjechały. Holownik z autobany.....POLAK I ITP......koszta wyszły coś 12tyś a auto dalej wygląda jak wyglądało....
Mod edit: Czlowieku wez sie za pisownie- ortografia i interpunkcja sie klania wraz z komputerem/telefonem z dzialajacym klawiszem SPACJI ! Do tego jeszcze post pod postem.
Nie jestes od wczoraj na Forum a robisz kazdy mozliwy blad.
Boss z tego nigdy nie byłem mocny.Czyli z pisowni.Mama polonistka a ja wolałem się brudzić w garażu.I tak mi zostało.A jak jeszcze dochodzi alkohol i pisanie z telefonu ...... to już kabaret.Przepraszam puki nic nie pilem.....
Mam taki sam problem aż się boję jurtro do roboty jechać bo po powrocie auto już będzie bezwartosciowe.[emoji6] Załącznik 8379