No własnie kiedyś delikatnie próbowałem podgrzać swoja i nic, no i olałem. Ale znów znajomy mówił że kiedyś grzał grzał grzał aż rozgrzał i rozkleił. Widziałem tez gdzies filmik jak w e60 rozklejają .
Wersja do druku
No własnie kiedyś delikatnie próbowałem podgrzać swoja i nic, no i olałem. Ale znów znajomy mówił że kiedyś grzał grzał grzał aż rozgrzał i rozkleił. Widziałem tez gdzies filmik jak w e60 rozklejają .
Jak chcesz to Ci pokaze lampe od E39 po rozgrzaniu heeh...Po rozgrzaniu w piekarniku dodam.
No własnie aż się boje, ale ciekaw jestem, dawaj :)
Jakoś tak.Musiałem ogarnac lampy w grand sceniku i na próbe wzialem lampe od e39 bo tansza:)
http://images70.fotosik.pl/446/42773df3bff46cb1gen.jpg
Ustawiłem taka jaka pisali na innych forach.Juz nie pamietam co ja wtedy czytałem.
Dodam,ze to sie stało po niedlugim momencie czasu.
To jest poliweglan i topi sie coś chyba w 120stopniach.Rozmawiałem potem z gosciem,ktory zajmuje sie tworzywami i mi tłumaczył.
No i zapomniałem.Klej sie nie roztopił.
Nie dało sie tego rozszczelnic.
Probowalem tez zanurzać we wrzątku.rowniez bez efektu.
No dokładnie, masz racje.
Może w przypadku innego klosza sie to uda.Z kloszem z E39 nie radze.Ustawiłem najnizsza temperature na piekarniku.Moze cos kolo 140 czy 160-nie pamietam juz.
W Audi kiedys wrzucałem chyba na 100st i 15min - szło bez problemu
Mario Lewej czy prawej szukasz bo nie mogę znaleźć a być może będę miał takie lampy??