No to wymieniaj, przecież one mają gwarancję.
Wersja do druku
beta to chyab najlepsze co możesz mieć gwarancja i jakość i servis to najważniejsze plusy cena spora ale kupujac klucz dynamometryczny nie ma co oszczedzac yato odpad i rozne inne dziwne marki ostatnio yato przy 3 srubie od glowicy przy mb actrosie klucz odmowil juz współpracy jonnesway mam kilka narzedzi i ok ale co do tak precyzyjnych kluczy jedna polecam wysza polke
Dziś zamówiłem Jonnesway ale 3/8 bo jego zakres mi bardziej odpowiada. Dam znać jak się sprawdzi. Wizualnie wypada najsolidniej z dostępnych w tej kasie. Najwyżej dokupię sobie przejściówkę na 1/2 cala. Dziś popsuło mi się ramię wycieraczki, które powinienem dokręcić momentem 25nm i widocznie zrobiłem to za lekko. Śruba była poluzowana a frez na ramieniu pięknie ścięty... Do świec tez się przyda i wszędzie tam gdzie śruba wchodzi w alu, bo już różne przypadki miałem.
Edyta: Klucz już doszedł, dokupiłem redukcje na 1/2 oraz 1/4 cala. Wygląda bardzo solidnie, wygodnie ustawia się moment. Był załączony certyfikat 3 pomiarów różnych momentów (każdy kilka prób) i odchyłka nie większa niż 2,5% więc chyba znośnie. Nawet jest tam nazwisko testera i sporo danych które wyglądają bardzo wiarygodnie :) Dokręcałem to ramię wycieraczki i klucz pracuje bardzo przyjemnie. Klucz ma fajne opakowanie plastikowe, typowe w tańszych narzędziach. Na pierwszy rzut oka zdecydowanie polecam. Do amatorskich prac myślę, że w sam raz.