wielkie dzieki sprawdze.
Wersja do druku
wielkie dzieki sprawdze.
jaki koszt naprawy sterownika>?
okolo 300 zl prawdopodobnie 250zl.
oki dziex za info.
Teraz jestem w punkcie 0 . Dzisiaj odpalilem Bmw trakcja abs chodzi. Troche sie tym pobawilem i znowu wszystko sie zapalilo co to moze byc.
A moze to byc spowodowane ze jest w skrzyni malo oleju. Od nowego miala wymieniany tylko raz. Jak dobrze pamietam.
na 100% nie....u mnie wilgoć.... w czujnikach i kablach bo stało sie tak po chlapie....śniegowej..a po 200km zaczęła działać w trasie sie coś osuszyło.....
olej mam wymieniony przed wczoraj w skrzyni i nic to nie zmieniło
Witam. Przemo 9999. Musisz spokojnie poobserwować. Z wlasnego doświadczenia wiem że jak raz zapalily sie kontrolki ASC to sie samo napewno nie naprawi. Ja jezdzilem z tym problemem pól roku. Czasem bylo dobrze przez kilka dni czasem kilka razy dziennie , raz bylo , raz nie. Czasem przy kolejnym wlączeniu silnika wszystko bylo ok., a czasem w czasie jazdy zapalaly sie kontrolki i przestawal dzialać prędkościomierz itd. Może temperatura czy nagrzanie lub oziębienie czujnika powodowala styk lub nie i przeplyw impulsu elektrycznego. Z tego wynika , ze cos tam nie dziala jak trzeba i musisz poobserwowac. U mnie jednak problem występowal coraz częściej az w końcu ostatecznie padl sterownik.Pozdrawiam
Jeszcze raz dzięki. W poniedziałek wysyłam kurierkiem sterownik do naprawy.
Nie ma co zwlekać. Zima jeszcze jest a bezpiecenstwo przede wszystkim.
Wielkie dzieki.
Jak przyślą ten sterownik od razu napisze czy wszystko jest ok.
Dzieki Johnny_Bravo i tobie Waldek.
jak możesz daj namiary na usługodawce ..... ja od wczoraj mam ogrzewany garaż wiec może wilgoć wyjdzie.... i będzie ok ale w razie co sie zapewne przyda.jak nie mnie to innym.
Cytat:
Zamieszczone przez Johnny_Bravo
Pn - Sob.
godz. 08.00 - 23.00
+48 505 190 713
Elektro-Bip
Mielewczyk Krystian
ul. Gdańska 48 G
84-240 REDA
Dzwonisz i konsultujesz usterke.
Wyśli kurierem sterwonik. Na adres podany wyżej.
Po otrzymaniu przesyłki dzwoni i potwierdza usterke.
Wysyłka kolejnego lub tego samego dnia.
Za przesyłke płacisz przy odbiorze.
Pózniej gdy juz dojdzie przesyłka pomoze ci bez kompa skasowac bład.
I kontrolka gaśnie bez kasowania testerem.