-
-
Zgadzam się, że po wymianie gwarancji nikt nie da, bo wiadomo to tylko wymiana oleju, taki serwis, a zazwyczaj serwis jest podstawą do kontynuowania gwarancji, jeśli takowa jest, np. po regeneracji, zakupie nowej. To inna sprawa. Skusiłem się na nich, bo widziałem, że stawiają tam auta sporo nowsze, kilku letnie, np. e70, nawet serie f, no i podstawa trudnią się jednym fachem, czyli tylko i wyłącznie, naprawa-serwis skrzyń automatycznych, także to mnie skłoniło. Po wymianie nic niepokojącego jak na razie nie widzę, co prawda nie robię kosmicznych km, ponieważ dopiero "ogarniam ją" ale niebawem pójdzie w ruch i jak tylko coś będzie się działo to na pewno poinformuję tu wszystkich co się dzieje.
-
Ja zmieniam co 70tyś. statycznie na orgin filtrach i oleju.Jest super.Nowy soft tez wiele zmienił na ++ co do pracy skrzyni.
-
Ja mam maszynkę do zmiany dynamicznej i taką wymianę polecam, skrzynia w 100% zalana świeżym olejem i dodatkowo przepłukana, jakby był ktoś chętny mogę wymienić, woj. opolskie