Nie wiem kazdy ma swoj gust ale o ile to jest dobry sposób na przerobienie przedlifta to polift jest juz z przodu ladny..
Wersja do druku
Nie wiem kazdy ma swoj gust ale o ile to jest dobry sposób na przerobienie przedlifta to polift jest juz z przodu ladny..
To się nawet na części nie opłaca bo z lift e65 jest lepsza kasa jak z f01 hehehe ... ma chłop gust.
Adasio to weź mi wytłumacz po co kupować brzydkiego polifta skoro za połowę kaay można mieć ślicznego przedlifta?
Rozbawiłes mnie stwierdzeniem ze polift jest brzydki. Sugerujesz nam ze wersja przed fl jest ładniejsza? :-D
Różnice między przedliftem a poliftem najlepiej przedstawia obrazek poniżej. Przedlift lewy górny róg. Polift prawy dolny.
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...BhuIEmD1Tq.jpg
Każdy chwali to co ma... a np moim zdaniem przed lift wygląda zwyczajnie staro i tyle.Wewnątrz małe zmiany ale też odmladzaja ten samochód
Obrazek ma coś w sobie ale i tak mnie nikt nie przekona ze samochód wyglądający na starsza wersje wygląda lepiej hehe
Dzuda,ale przecież nikt nie próbuje Ce przekonywać :)
kupuj tego polifta i już i nie marudź
Mi też się bardziej przedlift E65 podoba z zewnątrz. A co do auta z tematu, to na fotkach całkiem nieźle wygląda
Pamiętam jak swego czasu każdy mówił że jaki to przedlift ohydny i lepiej kupić polifta, a teraz role się odwróciły.
A co do auta z linku to zrobić to pół biedy ale jak to kupić i tym jeździć, wstyd na mieście się pokazać, ot taka namiastka serii F dla tych co ich nie stać a chcą się pochwalić.