Slaby kolor. Wypasu totalne zero.
Ale faktycznie zadbany. Bez nadmiaru rdzy.
Jesli cena jest dobra to moze byc fajna baza.
Pozdro.
Wersja do druku
Slaby kolor. Wypasu totalne zero.
Ale faktycznie zadbany. Bez nadmiaru rdzy.
Jesli cena jest dobra to moze byc fajna baza.
Pozdro.
tak, zalogowałem się na forum pasjonatów marki, żeby pokazać moją perełkę. Z jednej strony chcę ją sprzedać za ok. 20.000zł, jeżeli nie dostanę zbliżonej kwoty to ją zostawię "na zawsze".... mój problem to brak garażu, który w razie gdybym nie sprzedał będzie konieczny. Samochód wygląda lepiej niż na zdjęciach.
PS. rdza? nie widziałem ani grama.
na zdjęciach zrobiłem fotę sprężarki klimy (ma ok. 1.5 roku).
w tym tygodniu samochód dostał serwis za 4700zł. (amorki, wahacz, gumy zawieszenia jakiś czujnik wałka i inne duperelki)
Kup blaszaka i Sobie ja zostaw. Może auto i warte 20 tysi ale w tym kraju raczej tego nie dostaniesz.
Takie dziwne czasy. Taki dziwny kraj.
Kolor własnie zaje..sty Jak jest czysciutki ,po polerce to wtedy jest miodzio. Nie jest tak nudny jak czarny.
Lampy i kierunki oraz felgi na początek do wymiany i juz nie to auto.
Dla mnie kolor niefajny - wiecej tego jest niz czarnych.
za taka cene nie ma bata zeby sie sprzedala. Przeciez to 2.8 i kompletnie goly. Bez felgi itd. Pozatym zaden z niego klasyk.
Lepiej ja zachowac dla siebie bo stan naprawde ladny i szkoda bedzie sprzedac za 10tysi...
Pozdro.
Ja bym tez tego auta nie sprzedawał pomimo ,że golas.
Mi się autko podoba.
Sam mam golasa E38 728iA z 96r ale z przebiegiem 74000 km http://s9.postimg.org/xazdgxsyj/1195...66286407_o.jpg
Szerokości
Pozdro
Teraz bardziej niż wypas w przypadku E38 liczy się przede wszystkim stan i to on decyduje o cenie. Na pewno ktoś chętniej kupi biedne 2.8 w fajnym stanie niż zmęczone 4.4 na wypasie. ;)
Wypas taki jak miałem u siebie :) w poprzedniej 728 :)
fajne autko
Napewno nie chetniej :) zobacz jak schodza padliny za 9tysi a jak igly za 20tys...
Dla mnie 7er to wypas. Ale faktycznie jesli ktos szuka cos bardziej klasycznego w ladnym stanie, nie ma wymagan co do osiagow i wypasu to jak najbardziej...
ja mysle ze za ta kase sie nie sprzeda ale trzymam kciuki.
pozdro.