To nie jest dobra znajomość mechaniki, tylko umiejętność słuchania, zapamiętywania i kojarzenia faktów. ;) Kiedyś chciałam iść do szkoły mechanicznej, ale ze względu na przeszkody fizyczne (brak muskulatury) to było raczej niemożliwe.
Wersja do druku
To nie jest dobra znajomość mechaniki, tylko umiejętność słuchania, zapamiętywania i kojarzenia faktów. ;) Kiedyś chciałam iść do szkoły mechanicznej, ale ze względu na przeszkody fizyczne (brak muskulatury) to było raczej niemożliwe.
Hahaha, to jest takie dziwne, że dziewczyny też lubią samochody? ;) Może orłem mechanicznym nie jestem, ale przynajmniej oleje i opony umiem wymienić. ;)
Nie wiem, czy to nie był sarkazm, ale dziękuję ;). A można wrzucać zdjęcia z telefonu? Bo nie pamiętam dokładnie jak to jest z WindowsPhone.
No i mamy Panią mechanik :)
PS
to nie był sarkazm tylko ogromny podziw dla Ciebie :)
DZIĘKUJEMY za zdjęcie
Miliard odpowiedzi w temacie za 3... 2... 1... :D
Piekna kobieta w pieknym samochodzie - polaczenie nie do przebicia :) Czekamy na fotki autka.
Gratuluje urody i 7er.
Tuczi faktycznie temat powitalny zapowiada sie na 10 stron :)
Pozdrowka.
Nawet nie wiecie jaką radość mi sprawia Wasza serdeczność! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo spodziewałam się "hejtów". ;) Chyba nie macie tu zbyt wielu kobiet na forum, co? :)