Czyli chodzi o co? Ze przekrecasz potencjometr i nie dmucha?
Wersja do druku
Czyli chodzi o co? Ze przekrecasz potencjometr i nie dmucha?
szatann :
Wlasnie tak bylo wczesniej ,ze mi radio zagluszal wentylator jak smigał na maksymalnych obrotach a teraz dmucha jakby przekrecic o jeden obrot od minimum....na szybe dmucha troche mocniej , ale do kabiny nawiewy środkowe nie dmuchaja prawie wcale
Może spróbuj w Idrive w pozycji Climate pozmieniać siłę nawiewów.
Moze klapki nie przesterowuja na srodkowe wyloty. A na nogi?
juz zostalo udowodnione ,ze ma dmuchac jak w kieleckim i koles ze łzami w oczach ale zdejmuje pulpit jeszcze raz. dzieki
A jednak nie . Dalej musze gościowi udowodnić ,że nadmuch ma dmuchać mocniej jak dmucha , bo auto ktore ogladalismy bylo przedliftem , no gościu cyrk uskutecznia teraz . Wiec ponawiam prośbe/pytanie , czy jest ktoś z Krakowa/okolic z poliftowym Bmw E65/66 w wersji poliftowej , który udostępniłby mi swoje auto do udowodnienia mechanikowi ,że nadmuch powinien działać mocno ?
Sorry za off topa ale nie rozumiem jakim cudem opłacało ci się zrobić przekladke bo tu w angli e65 jest w tej samej cenie a nawet droższe niż w pl a w dodatku tu są same golasy.
Jak moze byc w tej samej cenie skoro moj kolega targa je na potege na srubki. Czesto na allegro byly wystawiane angole w cenie od 15 tys. Nie wiem jak jest teraz bo nie zagladalem na te tematy... U nas tez duzo golasów a raczej fullów
Mówimy o aucie dla siebie a nie na śrubki
Ale te na srubki niczym sie nie roznia, tak samo jezdza i kopca na niebiesko. Nie mowie o powypadkowych kolego