Koledzy to znalazłem na innym forum Klik
Może komuś pomoże. ;)
Wersja do druku
Koledzy to znalazłem na innym forum Klik
Może komuś pomoże. ;)
Ale siara. Ktos z forum Audi znalazl dokument o zagadkowej nazwie "ustawa" a sylwek7 z forum BMW sobie nie poradzil :medit:
Z całym szacunkiem, ale jeśli masz coś do kolegi Sylwka7, to pogadajcie sobie na PW na te tematy. Ponieważ wyraziłeś pewną tezę, zostałeś poproszony o jej poparcie. Nie traktuj tego posta jako prowokację tylko pewną sugestię, jak na przyszłość unikać głupich, tasiemcowych wymian zdań.Cytat:
Zamieszczone przez mavic
Żeby mój post nie był w całości OT, dołączam link, który mówi o orzeczeniu Sądu Najwyższego w temacie amortyzacji przy szacowaniu odszkodowania z tytułu OC. Niestety, nie jest tak różowo, jak piszesz.
Link
Dziekuje za linki - zanotowane ;) oby sie nie przydaly
Forum nie jest do glupiego spierania sie i dlatego przemilcze. Zamiast konkretow (jak podrzucil max mt i sylwekk) widze bluzgi. Nie na tym rzecz polega... zluzuj troszke
A gdzie bluzgi ???? To poprostu walka z glupota i lenistwem w narodzie ;) Zamiast samemu sie troszke wysilic, poswiecic troche uwagi i czegos sie przy okazji nauczyc kazdy czeka na gotowa recepte. Chetnie bym przytoczyl konkretne art z KC ale nie pamietam ich na tyle dokladnie i nie mam zamiaru odrabiac za kogos "pracy domowej"
Na konkretny temat mozna wszystko znalezc w stosownej ustawie lub innych fachowych publikacjach.
jak będziesz miał problem z autem a inny będzie wiedzieć co jest powodem , żeby to nie był ktoś z tego tematu bo napisze "odrabiać za kogoś "pracy domowej" -> nie będę" :)Cytat:
odrabiać za kogoś "pracy domowej"
Czytaj ze zrozumieniem cale zdanie a nie tylko ta czesc ktora wywola u Ciebie niepotrzebne negatywne emocje. Problemy z autem zwykle rozwiazuje sam a jak sobie nie radze to radze sie mechanikow. Na forum pisze zwykle jak juz rozwiaze problem bo ktos kiedys moze miec podobny przypadek :medit:Cytat:
Zamieszczone przez Johnny_Bravo
Na polskich forach czesto ludzie pisza "cokolwiek" wysuwajac domysly nie poparte doswiadczeniem. Wole polegac na tym co mam czyli DIS,ETK,Inpa,TIS,WDS i czasem zagraniczne fora - mam na mysli problemy z 740d, ktorych jest bardzo malo w kraju.
Panowie, spokój, zaraz zacznie się dyskusja, o której wspomniałem kilka postów wcześniej. Mavic, czytanie ze zrozumieniem dotyczy również Ciebie. Wiesz i chcesz pomóc to piszesz, nie wiesz, nie piszesz. Jeśli będziesz chciał odpowiedzieć publicznie na ten post, ugryź się w palce i napisz na PW. Nie róbmy śmietnika. Sorry za OT, już więcej w tym temacie nie będę. Jeśli jednak rozwinie się tu dyskusja nie związana z tematem, proszę Adminów o usunięcie postów nie na temat.
Pozdrawiam wszystkich :medit: i dziękuje za zainteresowanie moim tematem. Zobaczymy jak to bedzie z tą amortyzacją.... Szkoda że nie mam żadnej faktury od lakiernika bo auto miesiąc temu miało malowany ten pas pomiędzy zderzakiem a klapą :faint:
Odpowiedzi publiczne zakazane to moze wnioski formalne sa dopuszczone ? Bo ja mam jeden :medit: