No nie wiem. Dojdzie to zdaj relacje
Wersja do druku
No nie wiem. Dojdzie to zdaj relacje
Jeśli chodzi o dolot to ten sam zestaw co Dżuda, bo on przecież bierze to do E38, a jeśli chodzi o odmę to pomyliłeś rysunki...
ODMA
http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/di...ssacy/vDG39528
nr 2 i kupić w jakimś Lerła Merlę 7 śrub maszynowych M6x25mm. Resztę już masz w zestawie od Dżudy (uszczelkę i O-ringi).
Tylko ze on bierzez do M62 i z tego co widze do manuala? A ja mam M60 z automatem.. to jest to samo?
Uszczelki są te same, a o-ringi pewnie też... Porównaj sobie numery części.
u Dzudy chociazby uszczelka nr 15 jest inna niz na moim schemacie uszczelka nr 9
To samo z odma jest chyba inna wiec uszczelki tez inne maja numery..
Ja mówię o numerze OEM a nie numerku części na rysunku! 11 61 1 433 328
aah ale sie zajeb..lem, masz racje nr. czesci jest ten sam.. sorki za niedopatrzenie i niepotrzebne posty..
Teraz tylko zamawiac i wymieniac.
A druga sprawa, te uszczelki i oringi skladac na jakis silikon czy cos dodatkowego czy tak na sucho czy jak? Chcialbym aby bylo to juz dobrze zrobione..
duzo z tym roboty? Ogarne w jedno popoludnie?
Tutaj masz wszystko fajnie opisane a na 6 stronie masz liste uszczelek które wypadałoby wymienić przy okazji tej operacji :) Z braku czasu jestem jeszcze przed wymianą uszczelek więc chętnie dowiem się które jeszcze można wymienić żeby był spokój na długi czas.
Przeplywka dotarla (dzieki wielkie chlopaki!!) niestety na mojej chodzi identycznie wiec wychodzi na to ze mam takie nieszczelnosci na kolektorze :/ Teraz czekam na komplet uszczelek i do roboty..
No i jak? Zrobiłeś kolektor? Ja jutro się za niego biorę. Jest jeszcze coś na co zwrócić uwagę?