-
-
Różnica na duży + ale jeszcze trochę przed tobą. Ogólnie cierpliwości życzę bo poskładanie tych wszystkich pierdółek itd jest mega męczące.
-
Męczące jest okropnie, teraz dojdę do tego jakich elementów brakuje, bo główne wszystkie są i tak dalej, ale tu spinka, śrubka jakaś specjalna, plasticzek od czegoś tam, będzie hardkor, ale mam czas, auto jeść nie woła stać może :)
-
zaciski brembo 4 tloczkowe maja wszystkie 2.8 :)
podziwiam naklad pracy i podejscie chodz sam bym tego autka nie robil.
Powodzenia.
-
A to nawet nie wiedziałem, widziałem nie jedną e38 ze zwykłymi zaciskami z przodu i się zastanawiałem czemu w niektórych wersjach są montowane brembo.
-
-
W jaki sposób została dokonana wymiana szyby? Kupowałeś nową górną uszczelke i niezbędne do montażu dystanse aby szyba nie szumiała?
-
Przyjechali do domu, uszczelkę dorobili na miejscu ładnie na wymiar, ale wiedzieli co robić bo pytał mnie o właśnie jakieś listwy pod szybę i plasticzki na szczęście je znalazłem i je zamontowali (ale sam nie wiedziałem o co chodzi, nigdy nie miałem e38, oni wiedzieli za mnie), trwało to może 10 / 15 minut wiedzieli co gdzie zdemontować. Jestem zadowolony i wygląda to fachowo, sam robię w Pilkingtonie i używali odpowiednich narzędzi do tego, nie był to jakiś mietek z ulicy.
-
Obawiam się, ze jednak wszystko nie zostało zrobione tak jak trzeba...
-
Ja na e38 nie znam się totalnie, 2 razy w życiu jechałem tym samochodem, zobaczymy jak to się sprawdzi w praktyce a jak to powinno dokładnie wyglądać, od góry idzie uszczelka, to wiemy, są boczne listwy i co jeszcze?