-
Nie zmieniał bym oleju na pół syntetyk. Miska tak jak piszesz to również filtr- nie baw się w zamiennik HP tylko kupuj ori zestaw od Sebka ( olej, hilza, miska ), opcjonalnie mozna kupić zestaw naprawczy mechatronika. Ravenol może być - odezwij się do Sebka.
-
Ja mam w domu X3 z 3,0i ale mam 272km.Tu mam miske metalową od skrzyni i wymieniałem sam filtr+olej+uszczelke.Jak miska jest plastikowa to chyba wtedy występuje razem z filtrem.Do wspomagania olej lej taki jak pisze na korku od zbiorniczka.Pewnie CHF albo ATF.Inspekcje jak skasujesz to po prostu musisz sprwdzać co jakiś czas ile masz przelotu na oleju.Cyba nie da się ustawić na 15tyś.
-
Mały ot. Czy aby nie kupiłeś swojej e65 w Płocku?
-
Tak w Płocku , dlaczego ?
-
Auto z Płocka to jak baba po Cyganie ;-)
-
Jak minie pól roku , to się na ten temat wypowiem . Auto jest sprowadzone z pierwszych rąk . A jesli chdzi o babe po cyganie to bardziej obawiam sie aut które jeździły w Polsce i przeszły przez kilka par rąk . Takie moje osobiste doświadczenia . Dzisiaj w dobie rozbudowanej elektroniki i zaawansowanej technologi i kosmetyków dopicowanie auta to żaden problem . Kolego DED dasz sobie uciąć ręke że twoje auto jest takie jak ci sie wydaje jak jest ?. Dzisiaj możesz isć do salonu i kupić nowe albo używane w autoryzowanym salonie i okaże się że było złożone z 3 innych . Więc tego typu komentarze zostaw sobie dla siebie . Kupiłem samochód , mam nadzieje że sprawdziłęm dokładnie ,kilka rzeczy jest do zrobienia ale to jak w każdym używanym aucie .
-
Spokojnie, żartowałem przecież. Bezawaryjności życzę.
-
Tak pytam, bo coś słyszałem właśnie o 3.0 z LPG polift w Płocku na handel. Podobno po dobrych pieniadzach ;d a o autach od nas to juz książki można pisać ;)
-
A co konkretnie słyszałeś? ;-)
-
Płock,Radom,Gubin,Gniezno i wiele innych miast.Wymieniać można w nieskończoność.
Są oczywiście i uczciwi sprzedawcy w tych miastach.Do jednego wora nie wrzucajmy wszystkich.
Oczy szeroko otwarte przy zakupie.
:becky: