Mam nadzieję, że to ironia, bo z takim wyposażeniem, to auto jest za pół darmo. Nawet jak ma rurkę do wymiany, to wyjdzie 35. Jak ma uszczelniacze, to nadal będzie poniżej 40k, co nadal jest dobrą ceną.
Wersja do druku
tak, to była ironia,dokładnie jak piszesz przy tych normalnie powtarzających się usterkach 40 tysi wyjdzie za fajnie wyposażonego longa z gazem - jak za darmo. chociaż w poprzednim wątku któryś z forumowiczów wpisał że może facet nie zna do końca wartości auta i po prostu wziął średnią z allegro i za tyle wystawił.... LOL
gdybamy i gdybamy - obejrzał już ją ktoś ? - wpiszcie na forum efekt oględzin.
Myślę że warta zainteresowania jak ktoś szuka v12, impexowi się szybko znudziła. http://allegro.pl/bmw-e66-760-li-200...314586715.html
Faktycznie znudziło mi się to auto, nie ukrywam że mam drugie też tej klasy i 760 chce szybko sprzedać. W ostatnim czasie wsadzilem w auto mechanikę 20 tys. Stan auta bardzo dobry. Silnik chodzi równo jak zegarek. Wkład w blacharstwo ok 2 tys i fura śmiga jak przedtem
Jak masz inne tej klasy to pochwal sie ;-)
Myslalem ze wsadziles w niego "dyszke" max po zakupie, okazuje sie ze jednak "dwie dyszki" i nie szkoda go tak oddawac po takich pieniadzach?
Szybciej bys sprzedal na pewno gdybys ogarnal ten bok, z tego tytulu beda chcieli dodatkowo zbijac z ceny.
Jak tytułowy long?