https://www.youtube.com/watch?v=zY6cMzG6Cn4
Wersja do druku
Mi osobiście też nie bardzo podobają się te maski ala SEC...a te klapy widziałem dużo wcześniej i są...moim zdaniem...ohydne...Szczerze mówiąc to tego typu tuningi już nie robią na mnie wrażenia...Może gdybym miał ze 30 lat :) ...lub nawet mniej.Teraz podobają mi się auta w oryginale na fajnych kołach i ewentualnie trochę obniżone...Pozdrawiam.
haha :-) dobre
Mi osobiście te maski w w124 ala sec tez mi się nie widza
A szkoda słów, w ciągu ostatniego roku praktycznie NIC się nie zmieniło. Głównie przez to że nie mam kiedy cokolwiek robić. Za w tym roku mam zamiar uporać się ze wszystkim co mnie w Niej razi, a potem będzie tylko delikatne dopieszczanie. Ale o tym na pewno poinformuję w moim temacie, wraz ze zdjęciami ;)
Na chwilę obecną szukam kupców na E36 coupe i Fronterę, coby pozbyć się dwóch parchów na rzecz jednego auta które mogłoby godnie zastąpić ( na czas remontu oczywiście ) E32 w codziennej eksploatacji. Rozważam też ekstremalnie tanie auto do pracy (choćby felicia pickup, z racji że dojeżdżam kilka km po wsi, nic więcej nie trzeba), plus coś dodatkowo - może W124 coupe właśnie, ogólnie opcji dużo ;)
Ale to nie temat o tym, więc EOT ;)
Mi się taki tuning podoba w 100%,
Nie jest tak przesadzony jak Rieger albo Koenig