masz 4 pliki w tym jeden bez numerka(rar jest podzielony na części, WinRAR automatycznie go wypakuje), klikasz go prawym przyciskiem myszy i wybierasz "wypakuj tutaj" wypakuje Ci się plik ISO-jeżeli nie masz zainstalowanej na PC jakiejś nowszej wersji Nero lub Alkoholu to ten plik będzie wyglądał jak pliki RAR, rozpoznasz go po wielkości, pełen obraz ma wielkość ponad 600MB, obraz ten nagrywasz Alkoholem 120% na płycie Sony lub Verbatim 8x lub 10x (najmniejsza dostępna), aby móc wybrać prędkość zapisu musisz wejść w ustawienia programu i włączyć a raczej wyłączyć (w zakładce ZAPIS) opcję automatycznego wykrywania prędkości zapisu (nie mam dostępu do programu aby przepisać to słowo w słowo).
Płyty z kluczem nie będziesz potrzebował jeżeli poprzedni właściciel już kiedyś aktualizował soft. Ja miałem (MK2) soft taki jak wyszedł z fabryki czyli strasznie stary i ode mnie żądał po wgraniu nowego softu płyty z kluczem
PS. jak zrobię poradnik to będą opisane screeny bo wierze, że jak jesteś w tym laik to tak jak bym mówił po Japońsku :D