-
Przegiecie dupy, podsuszylem dzis wnetrze, pogoda super, kosteczke wysuszylem i pojechalem. Zrobilem 10 km i odstawilem auto. Po 6 godzinach wsiadam a kostka mokra. Klimatronik ma 4 kostki a tylko jedna ta najwieksza jest mokra. Wywieszam biala flage
-
Czy w nawiewach na środku masz sucho ?
-
Tak. Zagadka jest niespotykanie dziwna. Nie pada od soboty. Poprzepychalem wszystkie odplywy poniewaz w dachu mialem zatkane to na pewno woda dostala sie do kokpitu. Widac na slupku prawym zacieki. Ale czy az tyle tego by bylo aby splywalo mi po wiazkach do teraz? A tak nawiasem, radio jak wyjac? Jak juz tyle wymontowalem to wypruje sobie jeszcze cos.
-
Jeżeli mówisz o radiu - paneli MID to weź kartę plastikową (może być złota visa :P) wepchnij z prawej strony w szczelinę górną i przesuwaj aż do środka, jak będziesz na środku możesz wyjąć korek głośności i kombinerkami lekko pociągnąć do siebie ale nic na siłę! ma puścić zabezpieczenie i mid delikatnie wyjdzie.
Tu video dla ułatwienia https://www.youtube.com/watch?v=yKbTCqymL9Y
Swoją drogą jestem strasznie ciekaw co Ci tam moczy...
-
wszystko ok procz auta. Ja mam e65, juz znalazlem. Dzieki
-
no przecież, za wcześnie dziś wstałem ;)
-
Temat wraca jak bumerang, nabralem sil do walki. Przypominam problemem jest zawilgocona kostka klimatronika, ta najwieksza niebieska. Wybebeszylem dywany przednie bo myslalen ze jest wilgoc, jest suchutko. Pojechalem do kolesia bo ma angola z wyjetym motorem i w poblizu panela od tylu patrzac nie ida zadne weze. Kostka jest rozbieralna czyli wysuwana z niebieskiej obudowy. Gdy wisi sobie wypieta jest sucha, jak ja wepne to sie poci. Auto nie przecieka, zadna woda nie plynie po kablach. Inne kostki sa suche, tylko ta jedna. Smiem twierdzic ze zjawiska paranormalne zdarzaja sie i padlem ich ofiara. Dodam ze zadne modla i wizyty w kosciele efektu nie przynosza. Co dwa dni wypinam kosteczke, wkladam do ust i wysysam ta wode-wilgoc i wypluwam, smak taki slodko gorzki, zostaje w ustach przez jakis czas. Pozwala mi to uniknac jakich kolwiek bledow. Jakies nowe pomysly?