Jak chcesz to moge ci podeslac filmik jak moja 740 "zamyka szafe" :] i to na 19tkach z E65 wiec faktyczna predkosc jest wyzsza jak 250 :PCytat:
Zamieszczone przez przemo9999
Wersja do druku
Jak chcesz to moge ci podeslac filmik jak moja 740 "zamyka szafe" :] i to na 19tkach z E65 wiec faktyczna predkosc jest wyzsza jak 250 :PCytat:
Zamieszczone przez przemo9999
Jak chcesz to moge ci podeslac filmik jak moja 740 "zamyka szafe" :] i to na 19tkach z E65 wiec faktyczna predkosc jest wyzsza jak 250 :P
Chetnie zarzuc link.
A masz blokade. Czy zdjeta.
w sumie to mogles pojechac te 5 km wiecej i bys wiedzial :)
Tak i pewnie bym tak zrobil tylko ze polskie drogi maja krotkie odcinki specjalne :)Cytat:
Zamieszczone przez blitz
i trzeba bylo hamowac przed zakretem a i tak trakcja sie wlaczyla.
A z powrotem nie moglem bo za duzo auto jechalo.
Panowie nie przesadzajcie z tym "szkoda życia" - (jakbym TVN Turbo oglądał) - spróbujcie przejechać niemcy aby Cie ktoś nie wyminąl z taką prędkoscią a widziałem i tam gorsze autostrady, jest ich masa i ogólnie lepsze ale nie znaczy ze nie mamy małych odcinków lepszych ... Co do odcięcia to w 2ch beemkach testowałem i w 540 E39 nic mi nie "gongało" i chyba przeszedłem o jakieś 5km/h natomiast 740d osiąga 245 i koniec, ale czy odcina hm nie wiem czy wogóle powinno, ale dziwnie bo wydaje sie ze dałby rade więcej, z dwiema 740tkami miałem problem dojsć pow 240.. :)
dopiero mówiłeś ze na lotnisku śmigałeś! :P
Jak wracał z jednego końca do drugiego to samoloty lądowały, chyba logiczne skoro pisze ze był ruch :D.......Cytat:
Zamieszczone przez Mięsny730 e38
no tak! moje nie dopatrzenie ;D
Na lotnisku to dopiero bede. A jechalem na normalnej publicznej drodze.Cytat:
Zamieszczone przez Mięsny730 e38
I niewiem Dlaczego miales ciezko osiagnoc 740 predkosci 250.
Musily byc bardzo zdezelowane.
Bo moja dochodzi do 240 na 4biegu. A gdy wlaczam 5 to obroty stoja na 4500.
Ale wy jestescie starsi moze wiecie lepiej. ;D
Ale zeby ciezko bylo powyzej 240km/h. :hah:
Kiedyś w czasie jazdy walnie Ci wąż od chłodnicy i będziesz miał problem. Nie mam nic do Ciebie ale uważam taką jazdę za piractwo drogowe. Jakbyś w kogoś jadącego z przepisową prędkością uderzył ta osoba zginęła by na miejscu - pomyśl trochę Ehh... 8/ Nie życzę Ci tego, ale się zastanów nad sobą :o I myśl o innych uczestnikach ruchu...... :/