-nowe oryginalne z allegro!
-oczywiscie mineralny!
-pełen szpan!
:faint: :faint: :razz:
Wersja do druku
-nowe oryginalne z allegro!
-oczywiscie mineralny!
-pełen szpan!
:faint: :faint: :razz:
HAHAHA magnetyzery :evil: .316M 150kM no i te spalanie.DOBRE NAPRAWE DOBRE :evil: ;D :hah: :faint:
brak mi slow 8/ pelna gangsta od czeciego wlasciciela :hah: a mi jakos nikt nie zjezdza a tez mam xenony ;) wlasnie przez takich czeresniakow ludzie jezdzacy bmw maja opinie wiesniakow. wczoraj bylem w urzedzie celnym zalatwic sprawe z samochodem ktory sprezentowalem zonie stoje w kolejce (ogolnie nuda) az tu nagle wpada trzech typow alf na glowie kolczyk w uchu zaloba za paznokciami (styl wiejski macho) i zaczela sie zabawa jeden z nich sprowadzil sobie czarne e39 w kompletnym golasie (akurat ustawili sie obok mojej 7ki wiec moglem przez chwile podziwiac ta full opcje) ja wszystko rozumiem ale prawie usiadlem rozumialem co trzecie slowo bo przestanta poczekajta stojta jeszcze rozumialem. tego sie nie da opisac jak chlopaki planowali podryw (gadka byla o tym ze jak teraz koles sprowadzil beemkie piatkie ;D to panny sa ich bo czarne bmw to mafia) rece opadaja
Tekst porażka, ale zauważyłem ze jak jadą xenony to ludzie szybciej zjeżdżają, jest to juz coraz rzadsze bo kiedyś to szok, jednak te swiatło kowalskiemu kojarzy sie z szybkim i drogim autem....
Ehhh Ciekawe czy reszta rodziny jest zdrowa ...
Chyba se to kupie ;D ;D ;D
nieomoge:TEN TEKST JEST LEPSZY NIZ NIEJEDEN KAWL. :evil:
Panowie to chyba prowokacja jest - nie wierzę że taki cymbał mógłby chodzić po ziemi :?
po dzisiejszym dniu stwierdzam ze sa jeszcze glupsi od tego typaCytat:
Zamieszczone przez tristeza
Może on rzeczywiście w to wszystko wierzy i jemu podobny, kupujacy to auto też sie nabierze na teksty sprzedawcy z Alledrogo, że sprzedał ori tarcze za poldarmo...Cytat:
Auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego, ostatnio wymieniłem tarcze klocki na nowe oryginalne
z allegro, ale bez znaczka BMW ponieważ w sprzedaży internetowej takowe znaczki są usówane ponieważ nie wolno ich miec.
Olej wymieniony 5 tyś km temu oczywiście na MOBIL 1 oczywiście mineralny bo wtedy jest lepsza kompresjia
I może wierzy. ze mineralny jest po to by zwiekszyc moc silnika przez lepsza kompresję...
Ale do jasnej anielki.. dlaczego on jezdzi akurat BMW?! :o WHY...!! :razz: