Auto ciekawie wyposażone ale szczerze powiem ze nie spotkałem jeszcze 2001 rocznika i starczych które tak pokochała ruda zmora co to auto przeszło ? :smile:
Wersja do druku
Auto ciekawie wyposażone ale szczerze powiem ze nie spotkałem jeszcze 2001 rocznika i starczych które tak pokochała ruda zmora co to auto przeszło ? :smile:
Pierwszy :D
Nie jest brzydka, bardzo fajnie wyglada wszystko czarne i z tym ciemnym wnętrzem ale czujość wzmożona obowiązkowa
Tak zostaje tylko laweta na mój koszt.
Ja nie lubię za to jak ktos mówi/pisze NAJBOGATSZA WERSJA, skoro najbogatszą nie jest. Przecież to już śmierdzi. Gdzie są masaże chociażby? Autko na zdjeciach ładne - zwłaszcza drewno mi się podoba, ale ja bym odpuścił. Nie lubię kłamstwa i to tak perfidnego.
Bez przesady, nie ma czegoś takiego jak full wersja bo jedne opcje wykluczaly drugie, pobaw się konfiguratorem bmw i spróbuj zrobić full opcje... W sportach fotelach były w ogóle masaże?? 99% nie ma ekranu z tyłu, to znaczy że nie można napisać full opcja jak auto jest na prawdę dopasione? Co innego jak ma podstawowe wyposażenie a co innego jak na prawdę jest doposazona ładnie.
Dobra, czepiam się słów, bo mnie to drażni i tyle. Czy nie lepiej brzmi w tym wypadku BOGATA WERSJA, bo taką też jest? Ja szukam właśnie bogatej wersji z np. masażem, więc wchodząc na to ogłoszenie mimo zapewnień o najbogatszej wersji, tego czego szukam nie znajduję.