-
W Niemczech znaleźć fajne auto za niezłe pieniądze, nawet z placu. Z tym, że trzeba dużo siedzieć na ogłoszeniach bo dobre oferty znikają nieraz w przeciągu godziny, ponieważ konkurencja jest bardzo duża. Nie mówię, że wszystko wykupują laweciarze ze wschodniej Europy, ale np. takie lekko uderzone e38 za małą kasę to niezła gratka dla Niemców, którzy też tną auta na części.
-
@impex
Ok, zgłoszę się do Ciebie. Na razie nie chcę nikogo fatygować, bo jak wcześniej w innym wątku pisałem - mam jeszcze E39. Najpierw chciałem ją sprzedać. Pytam, bo wiadomo, że nikt nie będzie na mnie czekał aż sprzedam. Gdyby się jakaś sztuka trafiła zanim moja zielona strzała znajdzie nowego właściciela, to jak najbardziej jestem w stanie kupić. Wiadomo jak jest, trzeba lukać non stop na te autka, bo a nóż widelec coś się pojawi :)
-
Ok, przemysl sprawe i mozesz sie zgłosić do mnie.
Albo sam pogadam z kolegą albo dam Ci jego nr telefonu i może sie jakoś dogadacie.
Transport, opłaty, serwis tego auta wszystko jest kwestią dogadania.Podczas zakupu jest też miernik grubosci lakieru+komputer.
-
Jak to wygląda wtedy? Ja mu podaje jaki chce, aon jak taki spotka to co? Kontaktuje się ze mną, śle zdjęcia?
-
Może wysłać zdjęcia, zadzwonić lub Ty możesz jechać razem z nim.
Wszystko jest do dogadania.