jak masz 30km to ja bym pojechał porobił zdjęcia nagrał filmik i wrzucił tu na forum :)
Wersja do druku
jak masz 30km to ja bym pojechał porobił zdjęcia nagrał filmik i wrzucił tu na forum :)
Jak masz 30 km to z czystej ciekawości ja bym się na Twoim miejscu przejechał, skoro takiego silnika i auta szukasz. I tak ta wygląda najlepiej, chociaż akurat pucowanie aut to jego domena, chyba nie ma w PL handlarza, który E38 aż tak odświeża... Jak jest ze stanem technicznym zobaczysz dopiero samemu, o ile pojedziesz. Podobno ktoś go już z naszego forum obił za te jego dyrdymały w opisach (chyba YBSA coś wspominał), może teraz się bardziej przykłada ;)
to auto już wisi na allegro ze 2 miesiące, na dodatek po kilku akcjach temu Panu ewidentnie ciężko sprzedawać chyba auta ponieważ naprawdę niektóre sztuki wiszą i wiszą...
szczerze to jak widzę, że ogłoszenie jest od niego to odrazu omijam.... może błąd lecz temat dosyć mocno spalony jak dla mnie.
pozdro
wiele sztuk schodzi bardzo szybko wbrew pozorom
2 miesiące to takie minimum jakie kojarze o ile nie dłużej
Osoba, która sprzedaje to auto dyskwalifikuje chęci jakichkolwiek oględzin... Moim zdaniem pozycja 3 wygląda całkiem w miare. Środek czysty, boczek kierowcy w bardzo ładnym stanie, ale już fotel kierowcy daje dużo do myślenia. Z jednej strony bidne wyposażenie bo brak komfortów, rolety, asc, atermicznych szyb a z drugiej jest szyber ksenon, navi, tel.. Co kto lubi i co komu potrzebne :)