To ze cena jest niska nie znaczy ze auto jest jakims smietnikiem Czasami ludzie niewiedza co sprzedają
podobnie jest w innych tematach . . . . . . nie raz sie kupowało np. koła BBS RS za 500zł i to legal na allegro . . .. :P
Wersja do druku
To ze cena jest niska nie znaczy ze auto jest jakims smietnikiem Czasami ludzie niewiedza co sprzedają
podobnie jest w innych tematach . . . . . . nie raz sie kupowało np. koła BBS RS za 500zł i to legal na allegro . . .. :P
Wydaje mi się ze jak handlarz ciągnie auto z de to dokładnie zna rynek zbytu danego modelu.
Oczywiście jedz i oglądaj.
Ja znam bdb rynek aut w de i patrząc jak to auto wygląda po praniu to lekko tam nie mialo. Zdjęcia to nie wszystko ale takie szczgoly jak niedoprane dywany dały by mi do myślenia.
No ale jak nie pojedziesz to się nie dowiesz...
No tak, jasne, bo ludzie nie mają internetów i nie są w stanie sprawdzić ile kosztuje dany model z danego rocznika. Albo lubią sprawiać obcym prezenty i dobre auta oddają za 1/3 wartości rynkowej. Dawać mi namiary do tych "Owsiaków", podstawiam od razu 2 lohry po te rodzyny. Skoro są to auta w stanie co najmniej do jazdy to zrobię złoty interes: ja będę sprzedawał szkopom te diamenciki kolekcjonerskie po 5,000eur. Dziwi mnie tylko że DOBRE* e38 w niemczech zaczyna się od 20.000zł a w kraju kwitnącej cebuli kończy się na tej kwocie :D Ludzie, czym wy myślicie!!!
*oczywiście każdy ma inne pojęcie znaczenia tego słowa ;)
Rozumiem że Twoje auto kosztowało 30 tys. tak? Super... bo znajomy ma 3.0d e38 za 15 tys. i śmiga długo bez żadnych problemów.
Moje auto w 2002r kosztowało 311.000 polskich nowych złotych. I od tego czasu nim jeżdżę. Dziękuję, dobranoc.
Kupiłeś e38 w salonie bmw?To dziwne bo 4lata temu szukałeś e38 do 20tys... http://7er.pl/showthread.php/11383-a...e38-kupi%C4%99
YBSA ja z ciekawości, masz swoją E38 od nowości kupioną w salonie? Ja bym nigdy po tylu latach takiego auta nie sprzedał i myślę że Tobie też to nie przyjdzie do głowy:)
Sorry za offtop, ale odkąd YBSA pojawił się na forum, to odnoszę wrażenie, że to po prostu internetowy troll - wszędzie smrodzi smrodem. Od jego postów, to się już na rzyganie zbiera.