Dla alfonsa idealna stylizacja
Wersja do druku
Dla alfonsa idealna stylizacja
Mogło być gorzej. A w tej stylizacji to nawet nie wyglada na 2 tonowe auto :)
Każdą e65 bym tak przerabiał. Ten model to fabryczne disco polo i tylko do tego się nadaje.
Nawet nie wiedziałem że na forum mamy tylu fanów Disco Polo...;)
ADASIO dzięki... już myślałem że mam jakąś paranoję ;)
Ja osobiscie nienawidze Bugatti... Wiecie dlaczego? - Bo mnie nie stać.
Nie sugeruje nic, bo jak kolega jezdzi E38 to moze miec chate za milion i gdyby chcial to kupilby np. Panamere
Auto nigdy nie bylo wyznacznikiem naszego majtku i nigdy nie bedzie.
Tylko dlaczego te "biedne" E65 jest tak hejtowane? Szczegolnie ze to najlepiej sprzedajace sie 7er w historii tej marki.
Pomijam juz fakt ze hejtuja to "fanatycy" 7er!
ZAZDROŚCI? Chyba współczucia:
- wyglądu jak banan wyjęty z d*py
- kiczowatych plastików w środku
- +100% awaryjności w stosunku do e38
- wadliwych, skomplikowanych silników (rurka za 10.000pln :D )
Już kiedyś o tym pisałem. Modele e38/e39/e46 to ostatnie prawdziwe BMW. Reszta to marketingowy syf. Fabryka jedzie tylko na kulcie kręcącego się śmigła a dziś produkuje buble, wstyd o tym jeździć.
Pewien jegomość z tego forum oferował za moje e38 300% wartości przeciętnej ceny tego modelu. Za te hajsiwo kupiłbym nawet i e66. Ale nie widzę przyjemności w kupowaniu sobie problemu na głowę. Moje 7er zostaje w rodzinie i jak pójdzie do "obcych", to tylko jako samobieżny wkład do pieca hutniczego.
Super :whoo:
sam piszesz że już o tym kiedyś pisałeś, to po jaką cholerę piszesz o tym ciągle w każdym temacie? :fish:
Nie uważasz że raz wystarczy?
Ja na Twoim miejscu wkleił bym to w swoją stopkę i nie musiał byś pisać bo zawsze by było i w każdym temacie w którym byś pisał :peace:
W końcu i tak o to Ci chyba chodzi :nod: