To zalezy przede wszystkim od procesora dźwięku, trzeba rozłożyć radio i zobaczyć jaki jest, jak nie jest to dla ciebie problem to rozbierz i wrzuć mi foto chyba ze bede miał czas to wrzucę na przykładzie swojego. :)
Wersja do druku
To zalezy przede wszystkim od procesora dźwięku, trzeba rozłożyć radio i zobaczyć jaki jest, jak nie jest to dla ciebie problem to rozbierz i wrzuć mi foto chyba ze bede miał czas to wrzucę na przykładzie swojego. :)
ja sie nie bardzo znam na elektronice i wolałbym to dać komuś ;p
ale zdjęcia chetnie zobacze
Można tez zabrać do elektronika co naprawia radia tv itp i mu to zlecić mysle ze koszt nie powinien byc duzy raczej pare zloty
Mam pytanie po takiej instalacji wejścia AUX jak to uruchomić ?? ma to działać po wciśnięciu przycisku CD na radiu ??
To zalezy jak sie wepnie, po CD moze nie pójść bo trzeba by pewnie oszukać cale radio ze niby zmieniarka jest, ja u siebie mam podlaczone pod fale AM u nas sie z nich nie korzysta, pykam na am i mamy auxa
bedziesz miał te zdjęcia ??
Tak tylko musze wyjac radio :P
yhy rozumiem. to z góry dziękuje ;p
A jak podłączyć się pod kasetę w navi 16:9? Wolałbym Jacka 3.5 zamiast kasety i zwykłe MP3. Tylko nie wiem, pod które kabelki się wpiąć.