lukasz740 teoretycznie można by poznać 4,4 przedliftowe po plastikowej osłonie silnika bo jest inna niż w poliftach - pod warunkiem, że swap obejmował nawet plastiki ;)
Wersja do druku
lukasz740 teoretycznie można by poznać 4,4 przedliftowe po plastikowej osłonie silnika bo jest inna niż w poliftach - pod warunkiem, że swap obejmował nawet plastiki ;)
Marek ja nadal myślę tak jak ci dziś pisałem że na mój gust to 750. Może to być omyłkowo zaznaczony silnik i z automatu wyskoczyło że ma 333 KM
Zdecydowanie wolałbym taką opcję :) 4.8l bardzo mi pasuje :) FAkt faktem, że po wyborze silnika automatycznie wskakuje moc na otomoto. Pytanie dlaczego w temacie jest babol. Oby tylko babol ;)
I przeszukaj w google mi wychodzi na to że to handlarz więc czujność podwojona.
Jasna sprawa. Bez informacji z serwisu na pewno się nie zdecyduję.
Na pewno handlarz bo osoba prywatna by wiedziała czym jeździ. Ja jak raz dałem auto do komisu i spojarzałem potem na ogłoszenie w internecie jakie dali to nie zgadzał się przebieg, rocznik i większość wyposażenia ;D
Wujek Google to potwierdza że handlarz nie trzeba długo szukać. Ale mimo wszystko bym nie przekreślał tylko dokładnie sprawdził to auto. Chyba wszystkim wiadomo że handlarz to taki człowiek co chce zarobić na tym czym handluje nic po za tym. Bardziej bym się bał kupić od kogoś kto sprzedaje 3 miesiące po kupnie.
I tego się będę trzymał :)
Fajna czarnulka ;)
Mi się auto mega podoba. Wydechy są może zbyt "nonszalanckie" ;)