Z przyjemnością pomożemy, ale będzie dużo pracy. Gorące pozdrowienia dla Pawła, mam nadzieję, że wrócisz kiedyś po ładnego klasyka.
Wersja do druku
Z przyjemnością pomożemy, ale będzie dużo pracy. Gorące pozdrowienia dla Pawła, mam nadzieję, że wrócisz kiedyś po ładnego klasyka.
Gratuluję. Musisz ją jeszcze dopieścić, ale pewnie po to ją kupowałeś ;)
Paweł, nie było problemów ze sprzedażą zabytku za granicę?
Dziekuje wszystkim za powitanie.
Ciesze sie, ze podoba sie moja samochody.
Problemy przy zakupie byly znacznie :wacko:. Pol roku chodzilem do urzedu w Czechach i Pawel robil takie samo w Polsce. Ale v koncu udalo sie i juz jest wszystko w porzadku :smug:
to impex: Tu jest zdjecia wnetrza e38:
http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/10/...1690.jpg?ver=0
Irku dla mnie zadnych problemow nawet nigdzie nie chodzilem tylko maile wysylalem. Jednak dla Wojtka nalatalem sie pare razy bo u nirgo w ursedzie co chwile cos chcieli zmieniac itp i chlopak naprawde mial ciezko by zarejestrowac ja u siebie.
jak Bartek pisal pracy ma sporo ale wiedzial co bral i nic nie krylem bo nie o to tu chodzi.
Bartku juz na klasyka mnie nie stac zwyczajnie a milosc do 7er byla i jest jednak taniej teraz dla mnie jest isc w pasje do dwoch kolek a nie czterech. Jeszcze na Waasz zlot wpadne to pogadamy :)
Zdjęcia w doborowym towarzystwie robione widać ;)
gratulacje zakupu HL i dużo frajdy z użytkowania , teraz masz ładny zestaw u siebie , też bym taki chciał :D
E32 znane, piękna sztuka, zawsze mnie zginało jak ją oglądałem...
E38 również mistrzostwo, zazdroszczę kolekcji.