-
W opisie minimalne spalanie 7l gazu w trasie... mialem e65 745i ze stagiem i tyle palila jak stala na wolnych obrotach... ale kuchenka staga jak najbardziej dobra nie mialem z nia zadnych problemow.
W opisie widnieja jeszcze tajemnicze lopatki do zmiany biegow... prawie jak w audi f1. Napisane jest rowniez ze muza zadowoli kazdego a to nie prawda - mialem taki sam sprzet i gralo przecietnie.
Maly przebieg czy ori nie wiadomo.
Tak czy inaczej autko napewno bym zlukal bo na fotach wyglada zacnie. Nie jest golasem i ma ladne wnetrze.
Ostatnio kolego od nas sprzedawal polifta za 46tys zl. Autko bylo piekne i zadbane.
Pozdrawiam.
-
Łopatki do zmiany biegów to pewnie chodzi o przyciski ma kierownicy. Polift mnie kusi ale jego nie da się zagazować :( Ja jeżdżę 99% po mieście i to najczęściej w korkach, a to na pewno nie będzie spalanie rzędu 10-12 litrów.
-
Na twoim miejscu powaznie rozważyłbym ten samochód.Wnętrze ma naprawde fajne kolorystycznie, dodatkowo te drewno-fajny efekt.Wg mnie miałbys jedno z najladniejszych wnętrz na forum w e65.
-
Dzisiaj przy tym kursie USD? Mega błąd.
-
Czy na naszym forum jest ktoś kto może sprawdzić historię serwisową po VIN'ie?
-
Bardzo fajne autko. Piękne, zadbane wnętrze. Kierownica rzeczywiście trochę kłuje w oczy. Ale ogólnie podoba mi się ;-)
-
Nie da sie zagazować benzynowych F01 (bo są na bezpośrednim wtrysku) ale wersje po FL jak najbardziej możesz latać na LPG
-
N62N nie jest na bezpośrednim wtrysku?
-
czemu ma się nie dać zagazować polifta w e65?
Arman pisze o F01 a to inne auto, w e65 i w przed i w polifcie gaz da się zamontować
-
Myślałem, że polifty są na bezpośrednim wtrysku?