Aldik sobie tylko jaja robi :D
Wersja do druku
Aldik sobie tylko jaja robi :D
Załącznik 7387
Dwóch "Braci"
Załącznik 7388
Taki tam Standard na słoneczkach, shadowie i sport pakiecie. :)
Fajna "deska" :)
A auto, no cóż... jak każde E65/E66 (szczególnie po FL) piękne!
Załącznik 7390
A tu rzeczone BMW DVD Advanced... jakość montażu zwłaszcza z tymi śrubami na wierzchu nie powala... Ale działa dość fajnie.. Słuchawki bezprzewodowe dają radość kierowcy..
Załącznik 7391
A tu wyposażenie na którym mi tylko zależało czyli wentylowane koziołki.. są z przodu i z tyłu..
Reszta standard.. Logic 7 też oczywiście sobie gra..
Co do wrażeń.. jeżdżę chwilę ale jak się przesiadam do staruszka to tak jakbym taczką jeździł.. Tyle w temacie.
Załącznik 7392
Zadek maszyny.. oglądałem kilka przed liftowych ale jakoś nie umiałem przeżyć przodu auta.. model po liftowy jest jak mi się wydaje "lżejszy" nie zmienia to faktu że jak powiedziała Żonka e38 wygląda jak resorak przy e66.. A kobity niby się znają :loco:
Kronos Ty przecież stary wyjadacz na forum jesteś a post pod postem piszesz ;)
A moc i przyspieszenie gdzie lepiej odczuwalne, w nowej czy starej 750? :)
Ogólne wrażenia.. jak na razie po 1000km..
Spalanie - nie oszukujmy się na poziomie e38 v12 po mieście w granicach między 18-20l (ale mi zawsze dużo palą w przeciwieństwie do czyiś :)).. kuce trza przecież nakarnić
Komfort - duży plus dla e66 zwłaszcza wyciszenie auta..
Moc - wydaje się szybszy od v12..
W środku - no cóż obiektywnie muszę powiedzieć że w longu e38 !! jest więcej miejsca... nie wiem dlaczego ale tak jest zwłaszcza z przodu.. za to e66 jest o wiele nowocześniejsze w środku. Materiały myślę na podobnym poziomie. Mam co prawda w e38 290000 oryginalnego przebiegu a tu jest napisane 145000 więc dokładnie połowa.. :)
A nie chce mi się na jakiś fotosik wrzucać ... leń jestem...
Poza tym stopniuję napięcie.. he he
Prawdę mówiąc nawet nie wiedziałem że, były 750Li w sportpakiecie. Super wyposażenie!
Środek naprawdę wygląda na te 145tyś km.
Sprowadzałeś go? Bo na allegro takiej sztuki nie pamiętam w ogóle.