OK, dzięki :)
Wersja do druku
Ja sie z tym nie dokonca zgadzam mialem uszkodzony jeden z tylu kompletnie nie reagowal a PDC sie zalaczalo a teraz jak mi z przodu padl to tylko mruga zielona dioda na przycisku od PDC i juz za chiny sie nie zalacza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może to jest kwestia jak czujnik zgłasza się w systemie. U mnie efekt jest/był taki, że czujnik nie zawsze widział to co miał w zasięgu, co nie oznaczało, że komputer widział go jako uszkodzony. Może teraz czujnik zwyczajnie przestał się "zgłaszać" komputerowi i dlatego mam PDC failure.
Dużo jeszcze zależy jak kto pomalują te czujniki!
Ja u siebie kupiłem nowy zamiennik za ok 50zł , działa bez problemów chociaż fakt , że od wymiany dopiero jakieś 2 miesiące.
Ale jest faktura i gwarancja, więc wole taki niż używke ( pomijając fakt, że używki zazwyczaj są droższe niż nowy zamiennik )
cichy podeslij gdzie takie zamienniki kupiłeś ?? potrzebuje 2 na tył :)
Popatrz na allegro naprawde prosto znalezc dzis juz je patrzylem i kusza mnie hihi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
no jest tego w bród, lecz wolałbym zakupić sprawdzone i przetestowane :))
Jakie kolory potrzebujecie! proponuje używki pomalowane już w kolor!
A tak apropo gwarancji! NA CZĘŚCI ELEKTRONICZNE NAWET ASO CZY SKLEP NIE DAJE GWARANCJI.
Jak Ci cichyy ktoś dał na to gwarancję to Cię poprostu oczukał. Zamydlił Ci oczy!