No ale trzeba być osłem żeby pokazać auta w których musi być butla gazowa.A pan taxi szuka dużego bagażnika.Masakra
Wersja do druku
No ale trzeba być osłem żeby pokazać auta w których musi być butla gazowa.A pan taxi szuka dużego bagażnika.Masakra
Najpiekniejsze bylo to jak mowil ze taksowka musi posiadac kolo zapasowe , brednie same
Tutaj odcinek z wersją 735i przed liftem jakby ktoś chciał: http://player.pl/programy-online/zak...240,22215.html
Olej na jakim kanale jest "Na Wspólnej" :bounce:
Usuńcie wszystkie kanały i zacznijcie czytać tylko książki.:RpS_tongue:
A. Kornackiego bardzo lubie, jest sympatyczny z niego gosc, natomiast nie zmienia to faktu ze konkretnie w tym odcinku nie wykazal sie W OGOLE! Profesjonalne odpowiedzi typu : "ile wlejesz tyle spali", "to jest amelinium", "elektronika pada" - konstruktywne odpowiedzi Panie Adamie. A8 4.2 TDI 08" (po ostatnim FL) za 77k ? "Mega okazja" !
No cóż. Gawiedź wymaga takiego typu rozrywki to jest tym karmiona. Najgorzej, że jak ktoś jest mniej rozgarnięty i chłonie takie wiadomości jak gąbka, to potem udaje znawcę w towarzystwie i nie da sobie przemówić do rozsądku. Mówi się, że jest XXI wiek ale gro społeczeństwa jest ciemna jak ich pra pra dziadkowie. Telewizja mami jak księża w średniowieczu.
Kto ma trochę oleju w głowie, ogląda takie programy z przymrużeniem oka tylko i wyłącznie jako rozrywkę i jako dodatkową atrakcję traktuje gafy prowadzących :)
ponoć e65 była przed wczoraj na tvn dość chwalona, ma ktoś ten program z około 2016.12.05??
Na Playerze, w ostatnim odcinku jest E90 i E60, ale E65 ni ma. Kiedyś dawno, dawno temu było E65 735i.
Z kimś kiedyś rozmawiałem i w końcu po kilki zdanaich z uśmiechem i delikatnie stwierdziłem, żeby może lepiej nie oglądała tyle tvn turbo hmm i nastała cisza, gdyż osoba sama albo sobie zdała sprawę, że klepie to w tvn turbo patola obejrzała, ale ze zdziwienia skąd ja o tym wiem :)
Przykre, że własnie Ci dziennikarze kreują rynek samochodowy i potem jest jak jest.
Ostatnio mi dzwoni Pani po auto za 3 tyś i pyta czy była prowadzona książka serwisowa. Ja jej na to, że oczywiście że nie i że jak Pani kupi to auto w co wątpie to też w życiu nie pojedzie do aso bo jeden przegląd przekroczy wartość samochodu yyy cisza, uśmiech, dziękuję dobranoc.
Tevałeny patrzą swojego interesu a nie tego aby pokazywać jak jest na prawdę i jak powinno być.
Czasami niestety oglądam ich i chyba jedyny który tam w miarę jest normalny to Adam Klimek.
(...)
.... ok bo się zagalopowałem :)