Jeśli lakier jest granatowy, to według mnie będzie to fajnie wyglądać, ale tylko w połączeniu z boczkami, które mają maskownice air bagów w kolorze foteli :)
Wersja do druku
No w sumie trochę racji granatowej lamówki nie ukryje a auto mam czarne
Kupowałem u tego sprzedawcy roletę z półką i panel do niej razem z kablami i wtyczką. Spoko gość idzie się dogadać .
Od siebie dodam, że wtyczki przedlift/ polift różnią się. Kiedyś do poliftowej 730d wkładałem komforty z przedlifta, było trochę rzeźbienia, bo wtyczki nie pasowały. Dodatkowo, przez to, że miałem oryginalnie fotele manualne bez elektryki, nie było zasilania w wiązce pod fotelami, trzeba było dołożyć bezpiecznik, ale było to na tyle dawno temu, że szczegółów nie pamiętam.
W dziale allegro itp ktoś wrzucałem bardzo ładny komplet czarnych komfortow z czerwonymi lamowkami. Wyglądało to na prawdę super. Jak bym miał E38 to na pewno byk takie chciał mieć u siebie
Też bym kiedyś tak powiedział...
Ale kiedyś sam stwierdzisz że taki rarytas chciałbyś w swoim aucie :)
Każdy chce mieć auto unikatowe, z jakimiś bajerami, których inni nie mają, a potem teksty, że lamówki się nie podobają...
Ja uważam, że przy jasnej skórze, lamówki są jak najbardziej OK, pod warunkiem, że będą się komponować z na przykład listwami. Jeśli lamówki granatowe, to listwy też. Ciemnoczerwone na czarnej skórze z kolei będą się dobrze zgadzać z wiśniowym drewnem.
Tego typu skóry, to rzadkość i nie wiem, czy wychodziły seryjnie z fabryki. Raczej na specjalne zamówienie.