Dzisiaj pobiłem rekord jazdy po mieście .... 14km przejechałem w 1godz. 28 minut ... bo po raz kolejny drogowców zaskoczyła zima ... ,a że oni się zimy nie spodziewali to i ja na letnich jeździłem - więcej im nie uwierzę :)
Wersja do druku
Dzisiaj pobiłem rekord jazdy po mieście .... 14km przejechałem w 1godz. 28 minut ... bo po raz kolejny drogowców zaskoczyła zima ... ,a że oni się zimy nie spodziewali to i ja na letnich jeździłem - więcej im nie uwierzę :)
Ja bez Łańcuchów pare dni temu zaliczyłem przejazd Szczyrk - Wisła (przez góre) i było ok, żaden problem :) DSC daje rade :)
W Wawce wali ostro śniegiem !!!
...w olsztynie tak odsnieżają i sypią że mi kontrola trakcji mryga przez 80% jazdy :]
Byc moze w ktoryms z tych wypadków zginela cala 3 osobowa rodzina dalszych znajomych bo miescowka i czas sie zgadzaja..nie ma wesolo..Cytat:
Zamieszczone przez greg38
Wislanka cala czysta bo to krajówka i od soli cale auto po dzisiejszej jezdzie biale :/
właśnie niedawno udało mi sie wrócic z najgorszej i jak dotąd najniebezpieczniejszej podrózy z PL do UK ! . . . poprostu masakra , myślałem ze zima zaskakuje drogowców tylko w PL ale w DE jest to samo , od Olszyny do autostrady A2 z prędkością 50km/h , a jakieś 100km przed Hanoverem aż do Duisburga MASAKRA , panowie to co przeżyłem tej podrózy to juz historia ale wiem ze bez opon zimowych badz tez łańcuchów w zimie do polski sie juz nie wybiore !
. . . mam kilka fotek z trasy i filmiki , jak mi sie uda to zamieszcze jutro
pozdrawiam