To wg. Ciebie dużo czy mało???
Dużo jeśli na aucie jest wiadro szpachlu i ma przeszłość powypadkową, mało jeśli lakier jest po prostu odświeżony i zrobiony profesjonalnie a nie u pana Kazia w szopie. Może ktoś widział to się wypowie, jeśli nie trzeba jechać i obadać temat ;)
Na dzień dzisiejszy musisz zaprzestać poszukiwań e32.
haha, wisisz mi szmatkę i piankę do czyszczenia LCD bo zaplułem monitor :)
ale to fakt, wprawdzie już w bibli jest napisane szukajcie a będzie Wam znajdzione ale są granice których przekraczać się nie powinno.
co do tego srebrnego "klasyka" z czarną nerką to warto zauważyć że to rocznik 1991 więc duża szansa że klima nie działa bo jest na stary czynnik. Powodzenia.
Auto wrzuciłem bardziej w ramach ciekawostki, licząc, że ktoś wypowie się jeśli widział. Osobiście już po rozmowie i zebraniu informacji co należy zrobić nie byłem zachwycony. Zresztą ogłoszenie to, jest już długo w sieci.
Bardzo wymowne (przynajmniej dla mnie) jest miejsce sprzedaży auta czyli miejscowość Koziegłowy. Tak samo jak i Siewierz jest to mekka handlarzy i wszelakiej maści patologi związanych z tym biznesem. Ludzie z tamtych stron bardzo lubią wciskać podpicowane gówno. Ja już nawet nie zwracam uwagi na ogłoszeni z tego rejonu.
no co Ty, pewno będzie powypadkowa