No za wiele to nie uraczysz z tymi gumami .....Cytat:
Zamieszczone przez DanielNoV
Ten Twoj TDS to ten Dinan w avatarku ... ??? ;)
Wersja do druku
No za wiele to nie uraczysz z tymi gumami .....Cytat:
Zamieszczone przez DanielNoV
Ten Twoj TDS to ten Dinan w avatarku ... ??? ;)
taaaaa ;)Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Jakis tam Ling Long nie znam i raczej nie poznam, ale co do Nokian`ow i ja musze powiedziec ze strasznie ciezko wywazyc. Moze i dobrze sie jezdzi, ale nie chce problemow wiec pewnie Michal bedzie na kolach
Co to znaczy "ciężko wyważyć" ??
Każda opona ,która jest składowana w jakiś warunkach może ulec lekkiej "deformacji" nie widocznej gołym okiem....
Każdy wulkanizator to potwierdzi .... jeśli leżała pod dużym, ciężarem to może być problem z wyważeniem....
Trzeba wtedy kilka razy wyważać .... tak jest z każdą marką i tą za 5 i za 1500 plnów ;D
Wiadomo ze przechowanie opon ma kolosalne znaczenie, ale te gumy przychodza nowe z jednej i tej samej hurtowni. Wiec dlaczego Michelin, GoodYear, Bridgestone wywazaja sie bez problemu, a Nokian potrzebuje sporych ciezarow?
Sadze ze cos jest nie tak..
Jasne ze jest cos nie tak :D a dokladnie mowiac to wynik niedociagniec w czasie procesu produkcyjnego, inne parametry maszyn produkujacych opony, inny sklad mieszanki i GORSZA kontrola jakosci wyrobu- stad opona z gornej polki jest 2-3x drozsza jak jakis "Szmong-Long" ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwek7
powiem Ci że raczej nie masz co się rozpędzać na tych oponach...
posłuchaj kolegów
Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Szmong-Long ,może i tak ja mam w 2 autach Nokiany i z żadnymi nie mam problemów raz wyważone i kręcą się aż miło ;D
Poprostu może wadliwa partia ... każdemu się zdarzy .... ;)
O! I juz jest dobry glos na temat Nokianow ;) Wlasnie po to jest forum :cool: :cool:Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
A wracajac do tematu - jak opinie na temat opon Szming Hong czy jak im tam? :evil: :evil:
tez mialem problemy z wywazaniem tych nokianow, szczegolnie wrg2, a ling longi wywaza sie idealnie, powaga, a co do nokianow to niewiem dlaczego ludzie uwazaja je za opony z gornej polki, to zwykly sredniak to samo co BFG, kleber czy fulda