Może był kupiony w PL i pojechał w siną dal na obce ziemie, żeby wrócić na łono ojczyzny. :D
Wersja do druku
Może był kupiony w PL i pojechał w siną dal na obce ziemie, żeby wrócić na łono ojczyzny. :D
Tez na nią zwracałem uwagę ze wzgledu na fajna cene / long + baardzo dobry wypas, ale pytałeś wcześniej o duże benzyny wiec nie wyskakiwałem z tym dieslem... Sam bym go chętnie przytulił ale męczę się jeszcze z PZU o wypłate odszkodowania wiec jestem uwieziony finansowo :(
autko jeździ, wystawione przez komis, komis sprawdzał w serwisie i ma przejechane wg aso o 80.000 km wiecej. poza tym gwarantuje bezwypadkowość, cała elektronika działa w 100%. czyli ma ok 330 tys najechane.
jak można to w tym poście bo to od tego autka podaje nr VIN, ktoś z mądrzejszych pomoże rozkodować? :)
WBAHM41060DE98159
odezwałem sie do serwisu BMW 150 zł kosztuje sprawdzenie historii auta w europie
rok 2005 1 rej 10.01.2006 w kraju od 17.12.2008
dodzwoniłem sie równiez do http://www.bmwtopservice.pl/
ma komputer podłączony do serwera BMW ag. za pełne sprawdzenie auta (czas ok 2,5h) z VIN i wszystkimi podzespołami powiedział mi 400 zł.
także pakuje plecaczek i jadę. Może ktoś z forum jest ze szczecina albo bliskiej okolicy? stawiam piwko po pomyślnym zakupie, albo będzie niezła draka w szczecinie jak zmarnują mój czas :-)
SajneK, życie dośc szybko zweryfikowało mnie że nie można mieć wszystkiego i trzeba iść na kompromis... jeżeli chodzi o wyposażenie to brak podgrzewanej kierownicy i chyba logic, i benzyny. rekompensuje resztą wyposażenia. wyznacznikiem dla mnie były komforty pełne, long, aktywny tempomat i szyberdach. A ta też kusi ceną, juz nie mówie że trzeba będzie penwie turbine regenerować ale żeby była 100% bezwypadkowa i elektronika działa w 100% to reszte spokojnie sie ogarnie.
słuchaj w podobno PZU najlepsze i bezproblemowe to co sie tak męczysz z nimi?zaniżyli ci wypłatę?
Edytuj posty!
Cena bardzo dobra, prawie 18.000pln taniej niż ja chce za swoją, mimo to że mam mniejszy (prawdziwy przebieg) i mam z 2006r.
Jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie na żywo - czekamy na relacje.
i powodzenia ! ;)
Naprawdę ładna sztuka, co prawda kolor jak dla mnie nie akceptowalny ale wyposażenie świetne ;-). Jeszcze tylko alcantare na dach i będzie super. Jestem bardzo ciekawy stanu auta bo cena naprawdę rewelacyjna...... czekam na wieści ;-).
Ps: co do przeglądu to robi go każdy serwis (w końcu to łatwo zarobione ok 1000zł) tylko problemem jest to że przynajmniej w Wawie terminy są za 5-6 dni i nie można wjechać od tak po prostu z ulicy. Podpowiem Ci jeszcze że warto zadzwonić do kilku ASO i zapytać o cenę "ścieżki przed zakupowej" bo ceny mogą być mocno różne ( w Wawie od 700 do 1100 z tego co pamiętam) tam może jest nieco inaczej.
Wcale nie trzeba jechać przecież na takie oględziny do ASO
Nie wiem jak w Szczecinie, Warszawie czy Pcimiu Górnym ale na Śląsku (Katowice,Zabrze ,Chorzów) itd itp jestem w stanie podać co najmniej z 5 lokalizacji warsztatów gdzie auto klasy e65 prześwietla dużo lepiej i co najważniejsze taniej niż ASO i podjeżdżając z ulicy
W sumie nie wierzę że tylko na Śląsku tak jest - wg mnie tylko trzeba poszukać
To wybierasz się ją obejrzeć czy jak? Szkoda, że dzisiaj nie widziałem tego postu, bo był u mnie kolega mający m.in. E65 i moglibyśmy podlecieć ją przejrzeć. Sam nie chcę jechać bo nie obejrzę jej na tyle, żeby zagwarantować Ci że WSZYSTKO jest ok...
Zgadza się, jest "PREMIUM SELECTION" np. gdzie sprzedają używane auta ASO i są to auta zostawione w rozliczeniu zazwyczaj. Ale kolega na pierwszej stronie napisał cytuje : "kupiony w polskim salonie" - rozumiem ze jako nowy.
Teoretycznie wystąpił błąd w nazwie "zakładu pracy chronionej",który sprzedał rzeczywiście auto.