Dokładnie o tą chodzi :) Dzięki za info, jak się uda to jutro, najpóźniej pojutrze będę ją widział także zdam relację ;)
Wersja do druku
Dokładnie o tą chodzi :) Dzięki za info, jak się uda to jutro, najpóźniej pojutrze będę ją widział także zdam relację ;)
Na moje to światło tak pada, bo drewno pod wajchą biegów jest takie samo jak ta listwa.
poszukaj na forum, już relacje ktoś zdawał, była już wcześniej ogłaszana ale z niesprawnym silnikiem
http://allegro.pl/bmw-750il-e32-od-p...737165880.html
Masz jeszcze '89 w podobnej opcji.
Zabawne te dywagacje o kolorach drewienek w przypadku ponad 20 letniego v12.
Pierwszy serwis po zakupie tego i każdego pojazdu z tej wersji poprzedzający dalsze użytkowanie nawet weekendowo pomnaża cenę zakupu x 2.
Ale wiadomo, listewka i drewienko ważniejsze, mimo że z przepustnicami w tym polifcie nie mogli sobie poradzić przez pół roku.
Dalej uważam to za dobrą cenę wyjściową. Przecież nie mówię o kupowaniu przypadkowego auta do jazdy wokół komina. Skoro z potrzeby mechanicznej i moich innych widzimisię utopiłem w mojej 735 10 tyś nie licząc zakupu to dla ładnej 750 nie żałowałbym więcej.
Jest pewnie sporo ludzi i przypadków tych aut kupionych na allegro za dyche i jeżdżących dłuższą albo krótszą chwilę. Zależy co kto lubi i ile ma szczęścia.
Zdecydowana większość z nich przy pierwszej większej awarii uniemożliwiającej dalszą jazdę ląduje z powrotem w ogłoszeniach.
Nie bardzo mnie już interesują te historie bo poznałem ich więcej niż da się spamiętać, natomiast w kontekście tego tematu ważne jest jedno;
potwierdzone doświadczeniem z pierwszej ręki i wspólnych długich godzin warsztatowych:
- ogarnięcie SPRAWNEGO i jeżdżącego e32 v12 w taki sposób żeby przywrócić pełną sprawność wszystkich elementów napędu, zawieszenia i hamulców, przygotowanie całego osprzętu silnika i skrzyni do bezproblemowego użytkowania w trasach to koszt ok 14 tys - samych części bez robocizny.
Ktokolwiek zamierza cisnąć że to jest za dużo, cena z kosmosu i cokolwiek w tym rodzaju, albo nie robił tego w ogóle, albo robił to półśrodkami.
Dalej twierdzę, że jak kupisz ładne auto to jest to możliwe