z tego co mi wiadomo jest w silniku jakis zaworek co ma jakas siateczke i ona sie zapycha bo mialem juz to wiec ucielismy ta siateczke I prawdopodobnie padl ten zaworek do konca ze nie daje wgl paliwa kosztuje cos kolo 500 zl
Wersja do druku
z tego co mi wiadomo jest w silniku jakis zaworek co ma jakas siateczke i ona sie zapycha bo mialem juz to wiec ucielismy ta siateczke I prawdopodobnie padl ten zaworek do konca ze nie daje wgl paliwa kosztuje cos kolo 500 zl
nie wiem o jakiej siateczce mówisz. Filtr paliwa powinien wszystko wyłapywać.
A ten zaworek w litewskim aso kosztuje 330zł https://www.*****************/pl/kata...sc/16121184976
wlasnie w zaworku na koncu jest siateczka nie widac jej prawie i ona niby jak cos sie przedostanie zatrzymuje i wtedy mozna koncowke uciac :P zobaczymy dzisiaj tata podlaczy kompa zobaczy bledy i ogarnie ;]
Z dniem dzisiejszym zostal wymieniony filtr paliwa oraz pompa progowa ale samochod dalej nie zyje :C
jakie błędy masz na kompie? może czujnik na listwie CR, lub czujnik ciśnienia na pompie CR
Tego nie wiem tylko tyle co mi tata powiedzial ale dzisiaj dalej bedzie robic wiec dojdzie do tego. Mysle ze max 2 dni jak cos bedzie trzeba zamowic i bede jezdzic :)
Samochod juz zyje teraz zostaly do wimiany wtryski , jeden nie zyje a dwa umieraja .
to żyje czy nie żyje, skoro wtrysk nie żyje? jakie masz wartości na wtryskach?
Co było powodem że nie odpalał?
no bo mistrzowie u elektryka wymienili pompe progowa i sprawdzali w baku i jebneli ja luzem do srodka i dziwili sie ze lewe powietrze dostaje sie do paliwa xD a autko chodzi tylko tyle ze ciezej odpala w piatek rozbieram i teraz pytanie co lepiej , kupic drugie wtryski czy regenerowac stare?
jak zregenerujesz to wiesz co masz, jak kupisz używki to nie wiesz ile pochodzą