-
Ja mam to samo, podmieniałem dzisiaj radia i nic to nie dało. Trzeba sprawdzić wszystkie urządzenia połączone w pętli, któreś robi zwarcie i dlatego tak się dzieje. Jakiś kolega na forum tutaj napisał że Nawigacja robi takie problemy. Będę sprawdzał to w Sobotę. Ps, jak coś to mam do sprzedania radio ASK do E65
-
Byłem ostatnio na serwisie i diagnoza jaką mi przekazali była taka
- wie Pan :
- w radiu jest wentylator
- ten wentylator nie chłodzi już radia jak trzeba
- radio się bardzo nagrzewa i wtedy właśnie przestaje grać na 2 sekundy
- wentylator nie występuje osobno
Proponujemy wymianę na nowe - cena - KOSMOS -
Dodam jeszcze że sprawdzali ( NIBY ) wszystko łącznie z tym czytnikiem z tyłu z lewej strony - NAVI - DVD
-
w radiu nie ma żadnego wentylatora, wentylator jest w wzmacniaczu logic7. Podmieniałem radia i dalej jest to samo. Jak napisałem wcześniej z któregoś urządzenia połączonego w pętli nie powraca sygnał. Więc u Ciebie podmiana radia też nie pomoże...
-
ile dokładnie urządzeń trzeba sprawdzić i w jaki sposób to zrobić ?
Jest opcja ogarnąć to samemu ?
-
najczęściej sypały się czytniki nawigacji i moduł telefonu. Jedno jak i drugie masz w bagażniku po lewej stronie. Najprościej jest , wypiąć wtyczkę światłowodu, rozebrać ją, i połączyć ze sobą np. koszulka termokurczliwą.
-
-
właśnie u siebie zaślepiłem pętlę przy czytniku nawigacji i radio gra już bez przerw... także polecam takie rozwiązanie zanim zakupi się sprawny czytnik. Pozdrawiam
-
zmieniłem czytnik nawigacji na inny i dupa dalej tam samo
radio fale łapie ale nie gra
a płyty grają jaktalala
o co chodzi koledzy ?
-
u Ciebie nie jest winny czytnik nawigacji a tuner radia ....
-