Widze zdjęcia tylko. Jeśli elementy wymienne karoseri są uszpachlowane a szkielet nie to co to za problem można je wymienić. Chyba że cały samochód to wielki kwiatek no to cóż. .. Ja od E32 w cenie poniżej 10k nie mam jakiś wielkich wymagań bo albo cena wynika z jakiś nietypowych okolicznosci a samochod jest ok albo samochod jest kupą i wymaga tak na szybko drugich 10k ale czy jest w tym coś dziwnego? Według mnie nie. E32 jest samochodem drogim w utrzymaniu jak i zazwyczaj jesli sie chce miec je żeby jako tako było wizualnie i technicznie to też trzeba sporo zrobic i dolozyć. Więc to musi kosztować za dobrą sztukę albo nie kosztować jeśli jest jeżdzącą Agonią.
Co mam powiedzieć ? Widać że rupieć ale czy jedyny czy gorszy niż inne? Nie. I cena Adekwatna do v8 z gazem na skórze z jakims alusem i jakims wypo. Jeśli jeździ i pojedzie 400 czy 500 km i sie nie zepsuje to nie wiem o czym rozmawiać.
Zakładając że produkowano model E32 do 31.12.1994 ;) A nie wiem kiedy zakończono produkcję i czy produkowano do końca roku 94" Bo sprzedawano napewno jeszcze po roku 94"