Ja bym na twoim miejscu odpuscil to auto, pierwszy wypust, nieciekawe wnetrze, kolor tez sredni i silnik tak samo.Poszukaj czegos lepszego.
Wersja do druku
Ja bym na twoim miejscu odpuscil to auto, pierwszy wypust, nieciekawe wnetrze, kolor tez sredni i silnik tak samo.Poszukaj czegos lepszego.
Jeśli jest zadbane, odpowiednio serwisowane można je sprawdzić. Co do ceny chyba nie oczekujesz że ktoś napisze że jest warta np 25tys... Dać dobre koło do niej i będzie wyglądała przyzwoicie. Po fotkach to mozna sobie pogdybać. A czy to rocznik 2001 czy 2002 a nawet 2003 i wyżej róznicy nie robi... Ci co twierdzą inaczej przeważnie wiedzę swą opierają na artykułach z przed x lat a na pewno juz nie na własnych doświadczeniach.
Dzieki za rzeczowe odpowiedzi, a że rocznik nie ma znaczenia w BMW to wiem że zależy od stanu chce wiedziec tylko czy warto sie zastanowić nad nim :)
Wg mnie potem ciezej jest sprzedac auto auto z początku produkcji.Ja takiego nie kupiłbym na pewno.
Moze i tak, ale ja mam takie zdanie, a nie inne.Poza tym czesto mozna wyczytac, ze w 1 roku auta miały jakies wady, a z czasem je wyeliminowano.Wlasnie to E65 z 2001 roku jest czyli pierwszy rok produkcji.Moze mam bledne myslenie, ale nie musicie sie ze mna zgadzać.
Oczywiscie kazde auto na poczatku produkcji moglo miec jakies wady ale tez kazde E65 mialo 2 lata fabrycznej gwarancji nierzadko przedluzanej do 3 w czasie ktorej ewentualne niedociagniecia byly usuwane.
Jest logiczne ze w nowym aucie za "pol duzej banki" nic nie moze nawet zapiszczec inaczej klient juz pod ASO z pretensja stoi :D