-
Może i słabe ale calibre 2,5 przerobi. Duzy czas do setki to nie wszystko po setce calibra zostanie wciągnieta przez 750 a że odczucia mówią co innego to wiadomo nie te segmenty. A porównanie do audi z quattro z manual z miejsca to bezsens. Mowa o cali nie o audi. A że v12 szału nie robi to wiem wada 2 zaworów na garnku
-
Zdzira850I...V70 T5 od 0-200 daje radę w 20 sek...750 27 sek...tak że nie ma szans...A od 100 do 200 T5 zbiera się błyskawicznie...jak będziesz miał szansę sprawdzić to na jakimś zdrowym egzemplarzu to polecam...Pozdrawiam.
-
Dla kogoś kto nie jeździł 750 a wcześniej miał pojazdy o hp max 60km to kalibra daje rade mialem ople i te konie są tylko w danych technicznych.
A co do volvo posiadam obecnie, niezniszczalny wóz a te konie które deklarowane sa rzeczywiście łyka nawet te mocniejsze teoretycznie auta.
z 2.3 turbo r5 750 może wąchać spaliny, z tymi koniami jest rożnie niektóre są a niektóre są tylko na papierze a fizycznie pod machą całkiem inne konie. T5 ma super dźwięk i równie super osiągi. Opel no cóż miałęm i wiem że to kupa rdzy branie oleju i kupa błędów w kompie pokładowym który i tak jest nieczytelny przez wypalone pixe.
-
przecież 750i to królowa autobahnów a nie sprintów 0-100km/h
tam gdzie kalibra czy inny plastik osiąga swój v-max, tam siódema dopiero się dobrze rozpędza, w niektórych przypadkach pewnie jeszcze na trzecim przełożeniu skrzyni :attention:
-
ale Panowie Panowie to ze kupilem sobie taki wynalazek po swapie nie znaczy ze niemilo wspominam 750, bo jakby byla ladniotka w wersji highliner to bym sie nie zastanawiam, takze ten temat to tylko wymiana zdan i porownan, nie siegajcie po noze:)
-
tu masz dane V70 w wersji T5 250KM
http://www.zeperfs.com/fiche1975-volvo-v70-t5.htm
27s 0-200 kontra 28s w 750 szałowej różnicy nie widze
sorka ale 20s to chyba po liczniku z górki na nie takich kołach jak należy
I nie uraź się po prostu 250KM w takim aucie to sporawo za mało na 20s dla porównania M5 e39 które miażdży V70 T5 ma 18s 0-200 jakbyś miał 20 jechałbys tylko minimalnie słabiej
ja mam 24s 0-200 także musielibyśmy porównać wtedy by sie wyjaśniło ile masz a ja mierzyłem na RL dokładniejszego wyznacznika zbytnio nie ma.
Także peace ale ani jedno ani drugie nie miażdży zdrowego 750 i tyle a że zdrowych 750 na palcach jednej reki.......
-
Co np moze znacząco obnizac osiagi silnika V12? Mowie o sprawnym, ktory chodzi równo i dziala te 12 cylindrow.
-
-
to co w każdym świece kable przepływki awaria komputera awarie eml itp itd
-
No to wszystko jest ok-wychodzi na to, ze jest po prostu takie slabe i juz.