Moc niewielka?...Chyba dla właścicieli Bugatti :) ...moc jest godna i w zupełności wystarczająca...
Wersja do druku
Moc niewielka?...Chyba dla właścicieli Bugatti :) ...moc jest godna i w zupełności wystarczająca...
Moc jest godna w Twoim mercu :D W m70 ta moc jest inaczej odda i chyba nie tylko w moim odczuciu jest mało odczuwalna
Ale silnik fajny,chciałbym taki
Witam przepraszam za długa nie obecność przez ten czas wiele się wydarzyło, a najgorsze ze kilka dni temu bunia miała kolizje :(:( cały przód do wymiany ale decyzja zapadła ze bunia uratowała mi i mojej żonie życie to teraz my się jej odwdzięczyć chcemy i musi zostać odbudowana, dla tego zgłaszam się z serdeczna prośbą jak ktoś posiada na sprzedaż zdarza, maskę, belkę zderzaka, dwa błotniki, lampy, grill to proszę o pisanie to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam wszystkich
Ymm , dawaj foto, odbudujesz i bedzie git , to twarde sztuki
kolego to są bdb samochody i dlatego ważne by dbać o ich zdrowie:)
Bunia będzie odbudowana decyzja zapadła i nic jej nie zmieni, co do zdjęć nie wiem czemu nie mogę doda wyskakuje komunikat że przekroczylem limit dodawanych załączników
Załącznik 7438 tak to wyglada jak myślicie coś jeszcze z buni będzie? Chce dodać że silnik cały, chłodnica cala podlużnice całe, tylko mocowanie błotniki trochę się skrzywiło ale ogólnie auto jedzie prosto
Tragedii nie ma. Temat do ogarnięcia ;)
ojj no był dzwon...