Ja mam 2x 35i w swoich beemkach i nie narzekam. Tam jest 1 podwójne turbo. Fajnie ten silnik działa, tylko liczbami wypada słabiej niż diesel, za to dźwiękiem dużo lepiej :)
Wersja do druku
Ja mam 2x 35i w swoich beemkach i nie narzekam. Tam jest 1 podwójne turbo. Fajnie ten silnik działa, tylko liczbami wypada słabiej niż diesel, za to dźwiękiem dużo lepiej :)
Czy to fizycznie mozliwe auto 3.5 roku takiej klasy 70k km przelatane i wachacze przednie nie przeszly przegladu.sforznie malo nie powypafaly
Wow. Niezły ulep po dzwonie to musiał być. U mnie zawieszenia nawet nie dotykałem a ponad 100 000km już na blacie na polskich drogach.
Oba powyższe posty - 100% racji.
Tutaj po plaskich drogach to srednio wachacze wytrzymuja 220tys km plus (e39,e60,e90,e65) wiec jak wchodze online i f01 nie przeszlo przegladu na ko@#$ wycieki oleju,wachacze,pekniete kola,akwarium w tylnej lampie oraz ze od ostatnich 9 miesiecy stoi to mnie krew zalewa.dzwonie do typa a on mowi ze igla i ze dopiero od tygodnia ja maja wystawiona ;) a auto za mega pieniadze.
Ponad 420 tys. w 740d i nic zlego nie powiem. Lato, zima -30 wsiadam odpalam i jade :).
Przednie wachacze z 2009r i jeszcze sie trzymaja na lubelskich wertepach.
Tez zaczynam niemrawe rozgladanie sie za f01. INPA juz nie obsłuży tego modelu chyba - czym ja testować....?
http://7er.pl/showthread.php/35844-I...PA-dla-F01-F10
Enet nie kupuj na allegro. 120zł za ten kabel to jakaś przesada(a nie którzy żądają więcej). Kabel to zwykły kabelek lan, zakończony wtykiem OBD i dodatkowy rezystor, żeby moduł ZGW w aucie przestawić na tryb pracy Ethernet