-
Bardzo ciekawe wnętrze - takiego koloru jeszcze nigdy nie widziałem. Po wyczyszczeniu zapewne będzie się prezentować wyjątkowo okazale. Samo wyposażenie ten całkiem fajne. Chociaż mi zupełnie nie podchodzi ten pakiet "chrom" we wnętrzu - jak na gałce lewarka zmiany biegów jest OK, tak te detale przy klawiszach otwierania schowka, czy przy ryglach drzwi, to dla mnie straszna tandeta i wciskanie czegoś na siłę. Jakby ktoś z TESCO kupił folię chromowaną i obkleił co się dało... No ale to tylko moje skromne zdanie;) Gratuluję auta i życzę przede wszystkim naprawy. Jak już reanimacja się powiedzie, to i zapewne z detalami sobie poradzisz i doprowadzisz auto do idealnego stanu, bo widać, że rudej trochę jest...
-
Seria? Jaka seria? Niee :d
Wnętrze konkret :D
-
Z e32 pierwotny plan też był "seria", nie mówię nie :D na razie ją muszę uruchomić.
Przebieg auta 334000 km, nie kręcony:)
-
Środek zayebisty. E32 zostaje ?
-
Gratuluje, nie chce sie powtarzac po kolegach ale... - mega srodek :) Z zewnatrz rowniez oczywiscie, shadowline super wyglada w kazdym BMW
-
E32 zostaje, jak coś będę sprzedawać to e38 jest pierwsza w kolejce :)
-
Heh....gdy przeczytałem opis, potem ujrzałem pierwsze foty, to sobie pomyślałem coś Ty kupił...ale zdjęcie wnętrza wyjaśniło wszystko...gratuluję...:thumb:
-
Serce jeszcze nie otwarte, ale prawdopodobnie pękła łyżwa rozrządu.