Witam :)
Wersja do druku
Witam :)
[scroll:a549a8a052]Witam SERDECZNIE! :D[/scroll:a549a8a052]
Witka
Witam i pozdrawiam :)
Siemanko , lepiej późno niż wcale się nawrócić, także GRATULUJE.
Witam nowego Klubowicza
Witamy :) BMW to jedyna słuszna marka heh
Bo są samochody i jest BMW....Cytat:
Zamieszczone przez spinacz
Witam
wrzuć jeszcze parę fotek
moje kondolencje z powodu megane
miałem kiedyś nową prosto z salonu megane przez 5 lat i bardziej mnie zjadła finansowo niz jakikolwiek inny samochód ;p
więc lepiej szybko opchnąć póki się jeszcze zbytnio nie psuje i kupić coś używanego ale porządnego ;p
pozdr.
Witam meganką żona jeżdzi 2 lata bezawaryjnie nie jest aż tak źle do pracy nadaje sie idealnie a i jeździ nie najgożej to już nie te francuzy co kiedyś ja kupiłem dla siebie
Bmw 7 bo jak mówią niektórzy posiadacze że prawdziwe BMw zaczyna sie od cyfry 7 mniejsze to podobno nie bmki tylko zabawki ja mam inne zdanie syn jeździ 530 i jest to całkiem sympatyczne autko przwdopodobnie jeszcze za krutko jeżdże Bmką bo dla mnie nadal jest ameryka potem sporo nic i dopiero Europa o Japonii nie wspominam chociaż miałem 4 czy 5 japońców i nie nażekałem amerykańce miałem też 4 od korwety poprzez salonke i jepa cherokie i na konieć Bonewila to są prawdziwe samochody i z 6 miesięcznej eksploatacji 7 widze że BMW jest zbliżone do amerykańców ale jeszcze daleko jej do przebiegów osiąganych przez tamte pozdrawiam i życze zdrowych i wesołych świąt