-
witam :) szkoda że nie ma środka i rozkodowanego vin-u , przypuszczam dlaczego lakiernik się nie popisał , zdaje mi się że samochód był wcześniej w jasnej budzie , co do zmiany silnika też mam pewne przypuszczenia .... albo po zmianie silnika ktoś zmieniał cały przód ala R6 dla ładu , albo zmiana silnika wynikła z uszkodzenia przodu , nic nie wskazuje że było to V12 a dziwne..... cała mordka z R6 , nawet wydech wymieniony , czekam na foty wnętrza ;)
-
Zrobię foty wnętrza (szara skóra) i dam vin ale jutro, taki już kupił poprzedni właściciel 6 lat temu, podłużnice jak się wyczyści to są w jasnym kolorze, w dowodzie jest 750iL.
Został pomalowany z powodu porysowanych wszystkich elementów karoserii (krzyżyki na całe elementy) miał zostać odświeżony do sprzedaży (wcześniej też był czarny).
-
Cóż to za wężyk leci do rury od EML? Korek wlewu oleju też na 99% do wymiany. Kto Ci zakładał gaz?
-
od rury wężyk idzie do odmy (rurę dorabiałem sam, bo potrzebowałem na szybko i tak na razie zostało ) a za EML wchodzi gaz
korek spadł mi na wydech i trochę się stopił, ale tylko z góry, działa prawidłowo,
gaz mi zakładał znajomy gazownik, jeden z lepszych w Słupsku, kazałem tak zamontować aby gaz nie przeszkadzał przy zdejmowaniu pokrywy zaworów, dlatego jest tak trochę nieładnie,
-
Zamieściłem zdjęcia środka oraz rozkodowany VIN.
Niestety części z podanego wyposażenia u mnie brak, tak więc z autem coś było kombinowane. Po aucie nie widać aby był składak, bardziej wydaje mi się, że prawdziwe auto zostało rozbite a inny egzemplarz dostał jego numery.
-
Z brakującego wyposażenia najbardziej w oczy rzuca się silnik ;)
-
Witaj, ładnie się prezentuje a o tych numerach nie mów zbyt głośno ;-). Pzdr
-
Silnika brakuje, czasem myślę o powrocie do oryginału, najpierw sprawdzę co się działo z tym autem, czy nie składa się z dwóch.
A czy gdzieś jeszcze w aucie jest VIN?
Tego nie znalazłem w moim aucie:
S241A AIRBAG FAHRER/BEIFAHRER Poduszka powietrzna kierowcy i pasażera
S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa
S339A SHADOW LINE Shadow-Line
S352A DOPPELVERGLASUNG Pod. oszklenie izolacyjne
S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Podgrzewanie fotela tylneS522A XENON-LICHT Światło ksenonowe
S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD
-
Nie widać też przycisku od S223A ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) EDC
oraz przycisku i czujników na zderzakach od 0940 Special request = Park-Distance-Control, wie Schl.Nr. 508,
ktoś coś rzeczywiście nakombinował :)
-
VIN jest na pewno na tabliczce w komorze silnika i na podszybiu.