Polecam ori BMW M-technik sprezyny! sa nizsze o 1,5cm do 2cm i wyglada to idealnie ;) a jezdzi sie bez zastrzezen ;)
Wersja do druku
Polecam ori BMW M-technik sprezyny! sa nizsze o 1,5cm do 2cm i wyglada to idealnie ;) a jezdzi sie bez zastrzezen ;)
a amorki ? mam b6, nadadzą się ?
;) pewnie ze tak
a jakie masz teraz sprezyny?
teraz mam ap, przód 40 mm tył 30 mm, będzie bardziej miękki ?Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
oj troche sie nazmienialem sprezyn wiec powiem tak ze mialem AP 40 i byly mieksze wzgledem 50H&R ..po AP zalozylem serie..i bylo juz komfortowo ...ale ja mam B4 wiec troszke twardziej niz seria...no ale troszke "kozowato" wygladalo wiec kupilem w bmw ori M-Technik przednie sprezyny..zakladajac je juz widzialem ze beda mieksze od serii..na dlugosc sa te same ale bardziej sie uginaja i u mnie sa 1,5cm nizej..wiecej w tym temacie..
http://forum.7er.pl/-zawieszenie-m-t...ias-vt5316.htm
dzięki a tył też zmieniałeś ? bo w moim przypadku to raczej konieczne
tyl mam serie sprezyny i B4
kurcze ja mam naprawdę mocno obniżone i jakoś daje rade tak jeździć, bez jakichś większych problemów(odpukać) . A mnie się wydawało ze najniżej jest skrzynia biegów, a tu okazuje się ze pompa wspomagania. Możecie mi powiedzieć które miejsce jest tak naprawdę najniższe w e38?
Osłony plastikowe , później podłużnice ,sanki zawieszenia przedniego ... i w górę a ta pompa to u kolegi na bank była odkręcona i tylko szarpnięcia na progu jej brakowało aby się urwała ...Cytat:
Zamieszczone przez wiku
wiesz, na początku też tak pomyślałem bo żadnego stuknięcia nie słyszałem. Jade zaraz do mechanika, napisze jak będe już wiedział co i jak, dziękiCytat:
Zamieszczone przez Neuf